Pinnacle mi nechce otevřít VOB
-
georgebe
Koupil jsem si DVD kameru od Sony spolu s Pinnacle studiem. Ale videa z kamery jsou ve formátu VOB a ty mi Pinnacle nechce otevřít. Porádí mi někdo co stím? Předem moc děkuji
-
Mart
- Kontaktovat uživatele:
Zkus Soubor->Importovat názvy disků DVD
Studio asi překládal nějaký *** protože tahle funkce ti naimportuje DVD - z VOBů udělá MPEG a pak s tím můžeš normálně ve studiu pracovat.
(pokud není zdrojové DVD chráněno nebo neobsahuje prostorový zvuk - pak by tě to asi otravovalo ať si dokoupíš nějaké další aktivační klíče)
Studio asi překládal nějaký *** protože tahle funkce ti naimportuje DVD - z VOBů udělá MPEG a pak s tím můžeš normálně ve studiu pracovat.
(pokud není zdrojové DVD chráněno nebo neobsahuje prostorový zvuk - pak by tě to asi otravovalo ať si dokoupíš nějaké další aktivační klíče)
-
georgebe
Děkuji moc za rady, ale já tuto funkci nemůžu najít. Když dám SOUBOR, tak tam je pouze -
Nový projekt
Otevřít projekt...
Uložit projekt
Uložit projekt jako...
Odstranit pomocné soubory...
Poslední soubor
Zavřít
nic míň, nic víc.Mám Pinnacle studio verze 9 a kameru SONY DVD92 (nejde připojit přes USB). Jsem ztoho už dost omrzelý, protože jsem v oblasti kamer začátečník a hned takové komplikace.Děkuji za případné další rady...
Nový projekt
Otevřít projekt...
Uložit projekt
Uložit projekt jako...
Odstranit pomocné soubory...
Poslední soubor
Zavřít
nic míň, nic víc.Mám Pinnacle studio verze 9 a kameru SONY DVD92 (nejde připojit přes USB). Jsem ztoho už dost omrzelý, protože jsem v oblasti kamer začátečník a hned takové komplikace.Děkuji za případné další rady...
-
Joe-Joe
- Kontaktovat uživatele:
Aku verziu mas? Musis mat poslednu .
-
georgebe
Mám verzi 9.0.3, což asi nebude nejnovější verze. Můžete mi někdo prosím říci jakou verzi mám shánět, aby mi to konečně k něčemu bylo?Díky
-
RpB
Řekl bych, že na oficiálních stránkách se jiná než nejnovější verze stáhnout nedá, takže nemusíš nic shánět.
-
georgebe
Děkuji moc všem za rady. Kontaktoval jsem prodejce, že mi poslal špatnou verzi programu. Do týdne prý budu mít verzi 9.4.3! Takže by mělo být vše OK!
-
- Informace
-