Pinnacle mi nechce otevřít VOB

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
georgebe

Koupil jsem si DVD kameru od Sony spolu s Pinnacle studiem. Ale videa z kamery jsou ve formátu VOB a ty mi Pinnacle nechce otevřít. Porádí mi někdo co stím? Předem moc děkuji
Mart
Kontaktovat uživatele:

Zkus Soubor->Importovat názvy disků DVD
Studio asi překládal nějaký *** protože tahle funkce ti naimportuje DVD - z VOBů udělá MPEG a pak s tím můžeš normálně ve studiu pracovat.
(pokud není zdrojové DVD chráněno nebo neobsahuje prostorový zvuk - pak by tě to asi otravovalo ať si dokoupíš nějaké další aktivační klíče)
georgebe

Děkuji moc za rady, ale já tuto funkci nemůžu najít. Když dám SOUBOR, tak tam je pouze -

Nový projekt
Otevřít projekt...
Uložit projekt
Uložit projekt jako...
Odstranit pomocné soubory...
Poslední soubor
Zavřít

nic míň, nic víc.Mám Pinnacle studio verze 9 a kameru SONY DVD92 (nejde připojit přes USB). Jsem ztoho už dost omrzelý, protože jsem v oblasti kamer začátečník a hned takové komplikace.Děkuji za případné další rady...
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Aku verziu mas? Musis mat poslednu .
georgebe

Mám verzi 9.0.3, což asi nebude nejnovější verze. Můžete mi někdo prosím říci jakou verzi mám shánět, aby mi to konečně k něčemu bylo?Díky
RpB

Řekl bych, že na oficiálních stránkách se jiná než nejnovější verze stáhnout nedá, takže nemusíš nic shánět.
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Ale, ale, najnovsia verzia je predsa
9.4.3
georgebe

Děkuji moc všem za rady. Kontaktoval jsem prodejce, že mi poslal špatnou verzi programu. Do týdne prý budu mít verzi 9.4.3! Takže by mělo být vše OK!
Zamčeno
  • Informace