sekanie videa po Renderu (Vegas Pro 11) + nejaké rady
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte, potreboval by som poradiť pri Renderovaní videa, nech dám akýkoľvek formát (mp4, wmv, avi) video hrozne seká, až by som povedal že sa v podstate nehýbe, ale zvuk ide... v Pinnacle som nemal žiaden problém s exportom, viete mi prosím vás poradiť čo s tým? Video bolo točené zrkadlovkou 1080p 30 FPS... za každú radu ďakujem
-
- Kontaktovat uživatele:
takže aby ste sa netrápili nad mojím problémom, vyriešil som to sťiahnutím verzie 12, kde mi Renderovanie už ide bez problémov
ale nechcem zakladať novú tému, tak sa to spýtam sem... potreboval by som poradiť, ako spravím taký text ako je vo videu,
vpravo dole na konci videa:
vďaka za radu
ale nechcem zakladať novú tému, tak sa to spýtam sem... potreboval by som poradiť, ako spravím taký text ako je vo videu,
vpravo dole na konci videa:
vďaka za radu
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak k tomu je potřeba zapojit tzv. Motion track. Je to tedy svázání pohybu obrazu s efektem, tady konkrétně titulkem. Zkuste v titulkovači obsaženém přímo ve Vegas pomocí klíčových snímků docílit podobného efektu, jaký je v ukázce. Jinak jsou na to specializovné pluginy, jako např BCC od Boris FX. Stojí ale řádově stovky dolarů.
-
- Kontaktovat uživatele:
tak pokúsil som sa ten motion track urobiť podľa tohto návodu:
no nejde mi to (náhľad v tom motion tracku mi nejde, neviem ako to správne poposúvať)...
nedá sa to ešte nejako inak spraviť okrem tých pluginov? vďaka
EDIT: ešte aj farbu písma tam neviem nastaviť na každý riadok inú, stále mi to hádže len jednu farbu na celý text :/
no nejde mi to (náhľad v tom motion tracku mi nejde, neviem ako to správne poposúvať)...
nedá sa to ešte nejako inak spraviť okrem tých pluginov? vďaka
EDIT: ešte aj farbu písma tam neviem nastaviť na každý riadok inú, stále mi to hádže len jednu farbu na celý text :/
-
- Informace
-