sekanie videa po Renderu (Vegas Pro 11) + nejaké rady

Odpovědět
Marchesini
Kontaktovat uživatele:

Ahojte, potreboval by som poradiť pri Renderovaní videa, nech dám akýkoľvek formát (mp4, wmv, avi) video hrozne seká, až by som povedal že sa v podstate nehýbe, ale zvuk ide... v Pinnacle som nemal žiaden problém s exportom, viete mi prosím vás poradiť čo s tým? Video bolo točené zrkadlovkou 1080p 30 FPS... za každú radu ďakujem ;)
Marchesini
Kontaktovat uživatele:

takže aby ste sa netrápili nad mojím problémom, vyriešil som to sťiahnutím verzie 12, kde mi Renderovanie už ide bez problémov ;)

ale nechcem zakladať novú tému, tak sa to spýtam sem... potreboval by som poradiť, ako spravím taký text ako je vo videu,
vpravo dole na konci videa:

vďaka za radu :)
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Tak k tomu je potřeba zapojit tzv. Motion track. Je to tedy svázání pohybu obrazu s efektem, tady konkrétně titulkem. Zkuste v titulkovači obsaženém přímo ve Vegas pomocí klíčových snímků docílit podobného efektu, jaký je v ukázce. Jinak jsou na to specializovné pluginy, jako např BCC od Boris FX. Stojí ale řádově stovky dolarů.
Marchesini
Kontaktovat uživatele:

tak pokúsil som sa ten motion track urobiť podľa tohto návodu:

no nejde mi to (náhľad v tom motion tracku mi nejde, neviem ako to správne poposúvať)...

nedá sa to ešte nejako inak spraviť okrem tých pluginov? vďaka

EDIT: ešte aj farbu písma tam neviem nastaviť na každý riadok inú, stále mi to hádže len jednu farbu na celý text :/
Odpovědět
  • Informace