proužkování videa

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
TomasJ

Tak mě přátelé začíná PS15 pěkně sr** !!!
Chová se totiž pěkně nevyzpytatelně. Popíšu třídení lmaraton, ve kterém to odnesla klácesnice (vzteky zlomená) a málem monitor, který letěl z okna....

Chyba v projektu. OK, projel jsem komplet projekt v textových položkách, roztažené, nikde jsem nic nenašel.
Umazal jsem tedy 2/3 projektu a nechal prvních 20min. projektu a zkusil export... šel. Supéér, říkám si a udělám nejnutnější úpravy, které jsem potřeboval, tj. přepsání jednoho slova v titulku.
Při exportu opět chyba (resp. ta hláška s časem)
- potom zlomená klávesnice...... :D

Jal jsem tedy podezření na HW.... nová grafika a paměti, ale žádný efekt.....
Už jsem nevěděl kudy kam.... přeinstalace PS15.... nic. Zkouším vyhodit přechodový efekty...nic.
Po dalších několika hodinách jsem zjistitl, že se mi neobjěvují titulky v náhledu, pouze obrazovky s vykřičníky.
Aha, povídám si, zeby ??? Odstraním tedy všechny titulky z projektu...a ...nic... opět stejné.

Poté jsem ale restartoval PC, spustil PS, otevřel projekt (s titulky i přechody), jediné, co jsem udělal je, že jsem smazal titulky a najednou to šlo.....

Nicméně nevím proč, nyní mi nejdou vůbec titulky, ani zákadní a bez efektů, . Když je vložím do projektu, přepíšu text, dám ok, tak se mi na časové ose text neukáže a při náhledui je jen vykřičník na obrazovce. Když tento titulek opět otevře, můj text tam není o opět se na mě šklebí "sem přidejte text" ... a to už je přátelé na mě po týdnu infarktovejch situací moc.. :D

Jdu natvrdo vymazat PC15 a DVD si udělám na stolním rekordéru...
Čest jeho památce....

....no dobře. Uvidím, jestli po nové instalaci půjdou titulky. ale jestli néééé !!!!!
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Ano, Pinnacle je někdy opravdu nevyzpytatelný software, nicméně kvůli jednomu neúspěchu bych ho úplně nezatratil. I já u něho mnohokrát doslova "kvetl" ale co naplat, nenechal jsem se odradit a konečný úspěch se nakonec vždy dostavil. Já bych si prostě odpočinul a sestřihal to z gruntu, jak se říká znovu. Čistou přeinstalací nic nezkazíte a potom by mělo vše jít bez problému. Zvlášť jedná-li se o pouhé SD video, které není vůbec náročné na systém a Váš cca 70 minut dlouhý projekt se dá sestřihnout za jeden den. Přeji Vám hodně štěstí.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

PS 15 považuju za nejspolehlivější z celé řady a na SD nejlepší v češtině.PS se někdy chová nedobře,ale obvykle je původ chyby někde jinde a taky mezi židlí a klávesnicí:-)
Vzhledem k tomu,že jsem hodně uživatelům doporučil tento soft,jen tak se ho nezbavím a to nemluvím o rodinných příslušnících,kde se automaticky předpokládá,že pomůžu:-)
Tady máte přetisk z jiného fora,třeba se to bude taky hodit:

Složitost videa nemá vliv na export.Co si v PS vymyslíš to dostaneš ven.Zkontroluj si jestli nemáš někde mezi klipama mezírku,ale to by Ti nahlásilo chybu,to by PS nespadlo.Spíš si myslím,že jsi něco do systému nainstaloval a to mohlo PS poškodit.
Moje averze vůči Neru je známá,ale jednou jsem zjistil,že jejich kodeky se instalují bez vědomí uživatele a poškozují systémové.Od té doby jim nevěřím a NERO u mně skončil i kdyby byl zadarmo.
Z poslední doby,ale to nemám ověřeno na 100 procent totéž začíná způsobovat KMPlayer.

Bohužel reinstalace PS někdy(skoro vždy) nepomůže.Musí se nainstalovat na čisto nový systém.Všechno ostatní je ztráta času.
Můj postup:zásadně instaluji WIN 7 Ultimate,na Home není spolehnutí, ať si o tom Microsoft kafrá co chce,nesčetněkrát ověřeno.
Instalaci provádím bootem z DVD a během preinstalu zformátuju HDD.Reinstalace z Windows je opět ztráta času,taktéž záloha starého systému,která se objeví ve složce Windows_old
Samozřejmě nainstaluju nejnovější updaty,Servis pack 1 snad nemusím připomínat.
Pak nainstaluju PS a jede to včetně vypalování na DVD.
V systému nemám žádné kodekpacky a podobně jiné sračky na přehrávání videa.
Jako přehrávač používám WMP,mám vyzkoušen Cyberlink Power DVD player 11 a ten mám jako jediný nainstalovaný mimo toho co je ve WIN.
Jako vypalovací program používám Ashampoo Burning Studio 2010.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

S mistrem Steviezah se nedá, než souhlasit. Čistou přeinstalací jsem samozřejmě myslel nově Windows i PS. To je jediná jistota, jak to může opět začít bez problémů fungovat. Osobně doporučuji moderní W7, a když to jde, tak jedině x64bitovou verzi.
Zamčeno
  • Informace