Chová se totiž pěkně nevyzpytatelně. Popíšu třídení lmaraton, ve kterém to odnesla klácesnice (vzteky zlomená) a málem monitor, který letěl z okna....
Chyba v projektu. OK, projel jsem komplet projekt v textových položkách, roztažené, nikde jsem nic nenašel.
Umazal jsem tedy 2/3 projektu a nechal prvních 20min. projektu a zkusil export... šel. Supéér, říkám si a udělám nejnutnější úpravy, které jsem potřeboval, tj. přepsání jednoho slova v titulku.
Při exportu opět chyba (resp. ta hláška s časem)
- potom zlomená klávesnice......

Jal jsem tedy podezření na HW.... nová grafika a paměti, ale žádný efekt.....
Už jsem nevěděl kudy kam.... přeinstalace PS15.... nic. Zkouším vyhodit přechodový efekty...nic.
Po dalších několika hodinách jsem zjistitl, že se mi neobjěvují titulky v náhledu, pouze obrazovky s vykřičníky.
Aha, povídám si, zeby ??? Odstraním tedy všechny titulky z projektu...a ...nic... opět stejné.
Poté jsem ale restartoval PC, spustil PS, otevřel projekt (s titulky i přechody), jediné, co jsem udělal je, že jsem smazal titulky a najednou to šlo.....
Nicméně nevím proč, nyní mi nejdou vůbec titulky, ani zákadní a bez efektů, . Když je vložím do projektu, přepíšu text, dám ok, tak se mi na časové ose text neukáže a při náhledui je jen vykřičník na obrazovce. Když tento titulek opět otevře, můj text tam není o opět se na mě šklebí "sem přidejte text" ... a to už je přátelé na mě po týdnu infarktovejch situací moc..

Jdu natvrdo vymazat PC15 a DVD si udělám na stolním rekordéru...
Čest jeho památce....
....no dobře. Uvidím, jestli po nové instalaci půjdou titulky. ale jestli néééé !!!!!