Po nainstalování studia 10+ mi to napíše že nelze otevřít ten jejich filmovej soubor
s příponou mpg a neotevře mi to vůbec žádný videa ať už avi nebo mpgy.
Neví někdo co s tím nemusí se tam něco odemknout? Dík
Problémy
Odomknut to netreba lebo ja mam 10+ a jede mi vsetko bez problemov skus si stahnut update studio 10.1 PLUS na stránke http://www.pinnaclesys.cz/
MNĚ TO UDĚLALO TO SAMÉ - ODINSTALACÍ A NOVOU INSTALACÍ TO UŽ BYLO V POŘÁDKU (MIMOCHODEM NAČTENÍ FILMU V DIVX AJ.-KVŮLI TOMU JSEM SI TO POŘÍDIL), ALE VYSKYTL SE DALŠÍ PROBLÉM - NEJDE ZVUK, RESP. JEDNOU JDE , PAK ZAS NE-VIZ PŘÍSPĚVEK VÝŠE (6.11.)
Zdar lidi zakoupil jsem si Pinnacle Studio 10 Media Edition a nainstaloval take 2 patche,ale stale se mi stava,ze kdyz vlozim video do projektu - avi,mpeg,wmv tak bud vidim jen zelene a nebo cerne nahledy a na ose se mi spusti jen zvuk,nevi nekdo co s tim ? (u 9 verze nebyl problem).
Ahojda,potřeboval bych poradit...mám novou Studio 10+ a zatraceně mě zklamalo.
Největší problém je,že když dělám DVD disk,v půlce rendrování mi to hodí chybu:real time error.Nevíte čím by to mohlo být?Vše mám na pozadí vypnutý atd.Zkoušel jsem to i u jiných projektů a dělá mi to to samé.Hlídal jsem i teplotu atd. co doporučují v příručce. Pokud dělám projekt do AVI je to v pohodě ale disk nemůžu vytvořit za žádnou cenu . Další problémy jsou časté padání ... asi 1x za 10 minut a pomalá práce. Přitom mám procesor 3.4GHz,Ram 1G, Nvidia Quatro FX 540 a disk 200G. Předem děkuju za radu.
Rád se odvděčím při zbavení problému. Ahoj S.
Největší problém je,že když dělám DVD disk,v půlce rendrování mi to hodí chybu:real time error.Nevíte čím by to mohlo být?Vše mám na pozadí vypnutý atd.Zkoušel jsem to i u jiných projektů a dělá mi to to samé.Hlídal jsem i teplotu atd. co doporučují v příručce. Pokud dělám projekt do AVI je to v pohodě ale disk nemůžu vytvořit za žádnou cenu . Další problémy jsou časté padání ... asi 1x za 10 minut a pomalá práce. Přitom mám procesor 3.4GHz,Ram 1G, Nvidia Quatro FX 540 a disk 200G. Předem děkuju za radu.
Rád se odvděčím při zbavení problému. Ahoj S.
-
- Kontaktovat uživatele:
Myslim si, že by se měl Pinnacle vrátit zpět a vytvořit novou verzi Pinnacle Studio Plus 9.5, kde by začlenil všechny nové vlastnosti obsažené v Pinnacle Studiu 10 plus, ale v žádném případě by neměl změnit jádro, které si vzal z programu Liquid!!! Když jsem si totiž jen tak z dlouhé chvíle nainstaloval Liquid Edition 6.0, tak jelo stejně pomalu jak teď nynější Studio 10.
Program Liquid Edition má k sobě svou střihovou kartu, která určitě obsahuje hardwarovou akceleraci, která je nezbytná k chodu takového programu.
Pinnacle AVIDe! Vzpamatujte se !!!
Program Liquid Edition má k sobě svou střihovou kartu, která určitě obsahuje hardwarovou akceleraci, která je nezbytná k chodu takového programu.
Pinnacle AVIDe! Vzpamatujte se !!!
-
- Kontaktovat uživatele:
Krom jiných problémů se studiem Pinnacle 10 ( verze 10.1. ) mám jeden zásadní - pruh ve výsledném video souboru. Video na kameře je v pořádku. Ovšem už u editace a hlavně i po exportu se objevuje na obrazovce v dolní části pruh rozmazaného videa. Nijak široký, ale dost viditelný ! Nevíte někdo co s tím ? Je to snad nastavením ?? Poraďte, díky.
Jinak mi studio taky padá cca 5x za hodinu. Hrůza !! Nehledě na to, že start programu je asi 1,35 minuty )). Nejradši bych to vyhodil.
Jinak mi studio taky padá cca 5x za hodinu. Hrůza !! Nehledě na to, že start programu je asi 1,35 minuty )). Nejradši bych to vyhodil.
-
- Kontaktovat uživatele:
stttanley Wrote:
-------------------------------------------------------
> Krom jiných problémů se studiem Pinnacle 10 (
> verze 10.1. ) mám jeden zásadní - pruh ve
> výsledném video souboru. Video na kameře je v
> pořádku. Ovšem už u editace a hlavně i po exportu
> se objevuje na obrazovce v dolní části pruh
> rozmazaného videa. Nijak široký, ale dost
> viditelný ! Nevíte někdo co s tím ? Je to snad
> nastavením ?? Poraďte, díky.