Problémy

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Tudlenudle

Po nainstalování studia 10+ mi to napíše že nelze otevřít ten jejich filmovej soubor
s příponou mpg a neotevře mi to vůbec žádný videa ať už avi nebo mpgy.
Neví někdo co s tím nemusí se tam něco odemknout? Dík
Bergo

Odomknut to netreba lebo ja mam 10+ a jede mi vsetko bez problemov skus si stahnut update studio 10.1 PLUS na stránke http://www.pinnaclesys.cz/
IVAN

MNĚ TO UDĚLALO TO SAMÉ - ODINSTALACÍ A NOVOU INSTALACÍ TO UŽ BYLO V POŘÁDKU (MIMOCHODEM NAČTENÍ FILMU V DIVX AJ.-KVŮLI TOMU JSEM SI TO POŘÍDIL), ALE VYSKYTL SE DALŠÍ PROBLÉM - NEJDE ZVUK, RESP. JEDNOU JDE , PAK ZAS NE-VIZ PŘÍSPĚVEK VÝŠE (6.11.)
AliEn

Zdar lidi zakoupil jsem si Pinnacle Studio 10 Media Edition a nainstaloval take 2 patche,ale stale se mi stava,ze kdyz vlozim video do projektu - avi,mpeg,wmv tak bud vidim jen zelene a nebo cerne nahledy a na ose se mi spusti jen zvuk,nevi nekdo co s tim ? (u 9 verze nebyl problem).
Standa

Ahojda,potřeboval bych poradit...mám novou Studio 10+ a zatraceně mě zklamalo.
Největší problém je,že když dělám DVD disk,v půlce rendrování mi to hodí chybu:real time error.Nevíte čím by to mohlo být?Vše mám na pozadí vypnutý atd.Zkoušel jsem to i u jiných projektů a dělá mi to to samé.Hlídal jsem i teplotu atd. co doporučují v příručce. Pokud dělám projekt do AVI je to v pohodě ale disk nemůžu vytvořit za žádnou cenu :( . Další problémy jsou časté padání ... asi 1x za 10 minut a pomalá práce. Přitom mám procesor 3.4GHz,Ram 1G, Nvidia Quatro FX 540 a disk 200G. Předem děkuju za radu.
Rád se odvděčím při zbavení problému. Ahoj S.
Standa

Abych nezapoměl. Instaloval jsem oba dva patche a nepomohlo to.
d2mac
Kontaktovat uživatele:

Myslim si, že by se měl Pinnacle vrátit zpět a vytvořit novou verzi Pinnacle Studio Plus 9.5, kde by začlenil všechny nové vlastnosti obsažené v Pinnacle Studiu 10 plus, ale v žádném případě by neměl změnit jádro, které si vzal z programu Liquid!!! Když jsem si totiž jen tak z dlouhé chvíle nainstaloval Liquid Edition 6.0, tak jelo stejně pomalu jak teď nynější Studio 10.

Program Liquid Edition má k sobě svou střihovou kartu, která určitě obsahuje hardwarovou akceleraci, která je nezbytná k chodu takového programu.

Pinnacle AVIDe! Vzpamatujte se !!!

stttanley
Kontaktovat uživatele:

Krom jiných problémů se studiem Pinnacle 10 ( verze 10.1. ) mám jeden zásadní - pruh ve výsledném video souboru. Video na kameře je v pořádku. Ovšem už u editace a hlavně i po exportu se objevuje na obrazovce v dolní části pruh rozmazaného videa. Nijak široký, ale dost viditelný ! Nevíte někdo co s tím ? Je to snad nastavením ?? Poraďte, díky.

Jinak mi studio taky padá cca 5x za hodinu. Hrůza !! Nehledě na to, že start programu je asi 1,35 minuty :-))). Nejradši bych to vyhodil.
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

stttanley Wrote:
-------------------------------------------------------
> Krom jiných problémů se studiem Pinnacle 10 (
> verze 10.1. ) mám jeden zásadní - pruh ve
> výsledném video souboru. Video na kameře je v
> pořádku. Ovšem už u editace a hlavně i po exportu
> se objevuje na obrazovce v dolní části pruh
> rozmazaného videa. Nijak široký, ale dost
> viditelný ! Nevíte někdo co s tím ? Je to snad
> nastavením ?? Poraďte, díky.
>
> Jinak mi studio taky padá cca 5x za hodinu. Hrůza
> !! Nehledě na to, že start programu je asi 1,35
> minuty :-))). Nejradši bych to vyhodil.
>
>
>
> Upraveno 1 krát. Naposledy upravil stttanley
> (12.01.2006 13:07)
Ten problem je rieseny :http://pstudio.martr.eu/forum/read.php? ... 42#msg-942

michal

den Dobry. Nezna nekdo jak se v tom studiu 10+ dela divx?????
Zamčeno
  • Informace