export zvuku
-
- Kontaktovat uživatele:
Při editaci přidám na pozadí hudbu. Při přehrání má hudba i zvuk na filmu stejnou hlasitost tak jak jí seřídím. Potom ovšem při exportu videa na cokoliv a po spuštění je hudba v pozadí potlačována zvuky pořízené při filmování a dle toho kolísá její hlasitost. Zkoušel jsem přidanou hudbu na stopě zamknout, a pak exportovat ale výsledek je stejný. V editaci OK při exportu a spuštění - špatné-. Poradí někdo. Díky.
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o radu, po vypálení filmu na DVD se v přechodech objeví takové nepatrné a přesto rušivé škubnutí ve zvuku a obrazu. Při přehrávání filmu v editaci je vše v pořádku. Nevíte někdo v čem je chyba? Díky za radu. Exportoval jsem v kompresy zvuku PCM a v nejvyšší kv alitě. Mám Pinnacle 14. Renderování poroběhlo také v pořádku.
-
- Kontaktovat uživatele:
Velice děkuji za rady a trpělivost při řešení mého problému steviezah - ovi
Vše funguje jak má.
Vše funguje jak má.
flepin: No, a v čem to "škubání" teda bylo? Možná by to zajímalo více čtenářů (pokud to není povídání na dlouhé likte...)
-
- Kontaktovat uživatele:
I mě by to zajímalo. Zajímavé rozuzlení patří určitě na tyto stránky a není třeba je tajit. Děkuji za všechny se stejným názorem.
-
- Kontaktovat uživatele:
Reaguji na poděkování uživatele Fiepin.Sice nám to trvalo,problém jsme řešili korespondenčně a šlo o systém XP.Problém samovolné změny zvuku po exportu byl odstraněn reinstalací systému XP a doinstalováním a aktualizací komponent,které nejsou běžně v systému XP obsaženy.Jednalo o komponenty NetFramework od verze 2.0 a následných aktualizací po NF3.5 SP1,windows media runtime po verzi 11,,Microsoft Visual C++ od verze 2005 s aktualizací na 2008 a Windows media Encoder od verze 9 s akualizací.
K tomu samozřejmě poslední ovladače grafiky, zvukovky a ostatního hardwaru včetně soft komponenty DirectX a SP1,2 a 3 podle toho co je na instalačním mediu XP integrováno.
Proč tyto komponenty je na dlouhé povídání takže to zkrátím:při atypických poruchách funkce Studia 12 v systému XP se mi osvědčily a odstranily tyto neduhy ve všech případech,které jsem řešil.
K tomu samozřejmě poslední ovladače grafiky, zvukovky a ostatního hardwaru včetně soft komponenty DirectX a SP1,2 a 3 podle toho co je na instalačním mediu XP integrováno.
Proč tyto komponenty je na dlouhé povídání takže to zkrátím:při atypických poruchách funkce Studia 12 v systému XP se mi osvědčily a odstranily tyto neduhy ve všech případech,které jsem řešil.
Takže generální úklid a aktualizace systému XP. Jsem rád, že je v tom PS tentokrát nevinně. Dík za zprávu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zatím podle svých zkušeností tvrdím,že Studium je v tom vždy nevinně.Je jen škoda,že ve 14 nebyly funkce 12 vylepšeny,spíš osekány.Ti co mají Smartsoundy určitě vědí.Zapomněl jsem dodat doinstalaci QuickTime,Quicktracks.
No, to bych rozhodně netvrdil - byly doby, kdy rozchodit na 100% PS vyžadovalo buď velkou kliku nebo velkou trpělivost a úroveň znalostí o PC (nejlépe všechno dohromady). Platí to např. o smolné éře PS10. Tam kromě poslední verze 10.7 to bylo opravdu k ničemu. Protože si hraju s Pinnákly už od verze Miro Video Studio (tehdy se ty verze ještě ani nečíslovaly), tak vím, že Pinnákly měly svá lepší ale i horší období.
-
- Kontaktovat uživatele:
Chtěl bych ještě zkusit upřesnit to "škubnutí". Ono to asi nebude v obrazu ale spíš v tom zvuku. Po podrobnějším přehrání jsem to zjistil. Je to prostě takové zatrhnutí ve zvuku a ten přechod neproběhne plynule. Za přechodem už je to zase dobré až zase k dalšímu. Nejvíc je to slyšet ve sluchátkách. V televizi se to trochu ztratí. Dělal jsem si takové asi 2min. sestřihy filmů na Facebook a tam je to slyšet dost. Čím složitější přechod tak se mi zdá, že je to slyšet víc. Omlouvám se, jestli je to vysvětlení trochu zmatené, ale lépe to asi nevysvětlím.
-
- Informace
-