Nové fórum - Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Mart
Kontaktovat uživatele:

jara:
Gify se vložit nedají. Avi může být komprimován různě, musí se to převést do nějakého rozumnějšího formátu který Studio umí načíst. Zkuste nějaký program pro převod mezi formáty.

Jirka, Maroš:
Pokud je problém s aktivačním klíčem, tak znovu vygenerovat aktivační klíč z webu pinnacle.

František Hřib:
Zkuste vyrenderovat do AVI, kodek DV. Pokud se to podaří, tak potom vložit do nového projektu a vyrenderovat vcelku do formátu do jakého potřebujete. Renderování do DV AVI se většinou povede a je to nejrozumnější cesta jak dokončit složitější projekty.

Žanda:
Zkuste fotky předem v grafickém editoru převést do rozlišení videa (záleží jestli používáte 4:3 nebo 16:9) - viz. rozlišení pozadí pro menu - zkuste to podle toho.
Pokud nepomůže tak to bude horší problém. Někde se problémy s fotkami řešily, myslím že to bylo na grafice (forum.grafika.cz).

miljok:
Mohlo by jít o nějaký konflikt kodeků. Zkusil bych přeinstalovat Studio, nebo nainstalovat nějaký spolehlivý balíček kodeků (K-Lite codec pack). Projekt z 11 v nižší verzi bohužel neotevřete.

jokl:
Při problémech s přechody (modré vykřičníky apod.) se mi osvědčilo vymazat dočasné soubory a nechat znovu proběhnout renderování na pozadí. Většinou to pomohlo, i když někdy bylo nutné přechod vymazat a znovu vložit.
Roman

Prosím o pomoc.
Koupil jsem si legálně verzi pinnacle11 plus a samozřejmě je tam spousta zablokovaného.
Nemáte náhodou někdo tip na Aktivační klíče.
dockalelektrozbozi@seznam.cz
jirka

zdravim chtel bych se zeptat ohledne hudby v PN11 dal sem si do videa skladbu ale pak sem se rozhodl ze skladku zmenim a dam tam jinou al ekdyz ji tam chvi dat tak mi program pise ze nelze prepsat pres tu co tam mam a nemuzu ani za boha dojit na to jak se ta co tam mam da ostranit napoveda tam mi nepomuze protoze nejde otevrit zadne z temmat napovedy pomozte nekdo prosiim a hlavene co nejrychleji v sobotu musim mit hotove video.....nebo spis na dvd v ruce a nez se vygeneruje a dodelam to...dikyy
Mart
Kontaktovat uživatele:

Kliknout na objekt (hudbu) v časové ose, tím se označí a dát delete, nebo vymazat. Pokud není stopa zamčená (ikonka zámku vpravo), tak to musí jít. Pak tam jen vložit novou hudbu.
Weiss

Dobrý den,
poradí prosím někdo s naivním problémem: Do PC jsem nahrál pomocí tv karty televizní program - soubor má koncovku .mpg.
Nemohu ho načíst do programu Pinnacle 11. Je to normální ? Je nějaká rada, jak soubor načíst ? Díky. V.Weiss
Mart
Kontaktovat uživatele:

To není moc normální. Přehrát jde ten mpg normálně?
Pak zkusit jedině převést do jiného formátu v nějakém programu pro konverze mezi formáty a zoušet co půjde otevřít.
tomas

Zdravím všechny střihače a filmaře ...

Tak jsem si už taky pořídil videokameru a tudíž natáčím a stříhám, a natáčím a stříhám ... a řeším jeden problém.

Vytvořil jsem projekt se čtyřmi kapuitolami v menu.Prvníé kapitola je přehrání celého filmu a na konci jsem dal značku ukončení .Zbylé tři kapitoly jsou jednotlivé části.Jsou řádně označené a v nabídce menu jsem zvolil možnost po přehrání kapitoly návrat do menu.Vyzkoušel jsem do v dv přehrávači a vypadá to,že všechno funguje.Když jsem pak dal v další záložce vytvořit film,taky všechno v pohodě,jen na jednu podstatnou drobnost - menu.Nějak mi na něm nejdou mačkat tlačítka,přitom v testu mi to šlo.Jen se zobrazí menu a běží jako normální film.Zkoušel jsem formáty AVi a MPEG2,ale vždycky to dopadlo stejně.V projektu mám menu umístěné hned na začátku.
Hledal jsem v nápovědě řešení,ale nic jsem nenašel a nenašel jsem ani na netu.

Jsem jen začátečník,takže jsem možná udělal banální chybu,například jako že jsem to menu nějak neuložil nebo co,a tak podobně,ale nevím si s tím rady a tak bych byl rád,kdyby mi někdo s tím poradil...

Dík
Tomas

Zdravím jmenovce. Napadá mě jedno. Tvořil jsi soubor a ne disk. Je to tak? Pokud ano, tak odpověď je jednoduchá. Menu je součástí souboru, který je daný výstupním formátem, který jsi zvolil. Tedy jedná se o souvislý videosoubor, kde i menu je jeho součástí. Pokud ale dáš vytvořit disk, (můžeš i jen jeho strukturu na HDD, či obraz bez vypalování), tak provádíš tzv. authoring výsledného DVD video disku. Ten má určitou svou normu - strukturu a součástí té struktury je i menu, se kterým umí pracovat pouze přehrávač, který tuto normu zná. Tedy stolní player, nebo softwarový přehrávač DVD /např. PowerDVD/.
tomas

Díky za radu,tvořil jsem soubor přesně jak říkáš,myslel jsem,že se to na tom souboru dá otestovat.Ještě jsem neměl čas vyzkoušet to podle tvojí rady,ale zejtra (to znamená dneska večer) se k tomu dostanu a pak ti dám vědět.

V každým případě dík.
sykora

prosím o radu nejde mi nahrát instalační DVD Pinnacle Studio 11 žádá to aktualizaci Service Pack 2 já mám PC 3 při aktualizaci mě upozorňuje že mám novější.Může mi někdo poradit?
Zamčeno
  • Informace