jara:
Gify se vložit nedají. Avi může být komprimován různě, musí se to převést do nějakého rozumnějšího formátu který Studio umí načíst. Zkuste nějaký program pro převod mezi formáty.
Jirka, Maroš:
Pokud je problém s aktivačním klíčem, tak znovu vygenerovat aktivační klíč z webu pinnacle.
František Hřib:
Zkuste vyrenderovat do AVI, kodek DV. Pokud se to podaří, tak potom vložit do nového projektu a vyrenderovat vcelku do formátu do jakého potřebujete. Renderování do DV AVI se většinou povede a je to nejrozumnější cesta jak dokončit složitější projekty.
Žanda:
Zkuste fotky předem v grafickém editoru převést do rozlišení videa (záleží jestli používáte 4:3 nebo 16:9) - viz. rozlišení pozadí pro menu - zkuste to podle toho.
Pokud nepomůže tak to bude horší problém. Někde se problémy s fotkami řešily, myslím že to bylo na grafice (forum.grafika.cz).
miljok:
Mohlo by jít o nějaký konflikt kodeků. Zkusil bych přeinstalovat Studio, nebo nainstalovat nějaký spolehlivý balíček kodeků (K-Lite codec pack). Projekt z 11 v nižší verzi bohužel neotevřete.
jokl:
Při problémech s přechody (modré vykřičníky apod.) se mi osvědčilo vymazat dočasné soubory a nechat znovu proběhnout renderování na pozadí. Většinou to pomohlo, i když někdy bylo nutné přechod vymazat a znovu vložit.
Nové fórum - Pinnacle Studio 11 Plus a ULTIMATE
-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o pomoc.
Koupil jsem si legálně verzi pinnacle11 plus a samozřejmě je tam spousta zablokovaného.
Nemáte náhodou někdo tip na Aktivační klíče.
dockalelektrozbozi@seznam.cz
Koupil jsem si legálně verzi pinnacle11 plus a samozřejmě je tam spousta zablokovaného.
Nemáte náhodou někdo tip na Aktivační klíče.
dockalelektrozbozi@seznam.cz
zdravim chtel bych se zeptat ohledne hudby v PN11 dal sem si do videa skladbu ale pak sem se rozhodl ze skladku zmenim a dam tam jinou al ekdyz ji tam chvi dat tak mi program pise ze nelze prepsat pres tu co tam mam a nemuzu ani za boha dojit na to jak se ta co tam mam da ostranit napoveda tam mi nepomuze protoze nejde otevrit zadne z temmat napovedy pomozte nekdo prosiim a hlavene co nejrychleji v sobotu musim mit hotove video.....nebo spis na dvd v ruce a nez se vygeneruje a dodelam to...dikyy
-
- Kontaktovat uživatele:
Kliknout na objekt (hudbu) v časové ose, tím se označí a dát delete, nebo vymazat. Pokud není stopa zamčená (ikonka zámku vpravo), tak to musí jít. Pak tam jen vložit novou hudbu.
Dobrý den,
poradí prosím někdo s naivním problémem: Do PC jsem nahrál pomocí tv karty televizní program - soubor má koncovku .mpg.
Nemohu ho načíst do programu Pinnacle 11. Je to normální ? Je nějaká rada, jak soubor načíst ? Díky. V.Weiss
poradí prosím někdo s naivním problémem: Do PC jsem nahrál pomocí tv karty televizní program - soubor má koncovku .mpg.
Nemohu ho načíst do programu Pinnacle 11. Je to normální ? Je nějaká rada, jak soubor načíst ? Díky. V.Weiss
-
- Kontaktovat uživatele:
To není moc normální. Přehrát jde ten mpg normálně?
Pak zkusit jedině převést do jiného formátu v nějakém programu pro konverze mezi formáty a zoušet co půjde otevřít.
Pak zkusit jedině převést do jiného formátu v nějakém programu pro konverze mezi formáty a zoušet co půjde otevřít.
Zdravím všechny střihače a filmaře ...
Tak jsem si už taky pořídil videokameru a tudíž natáčím a stříhám, a natáčím a stříhám ... a řeším jeden problém.
Vytvořil jsem projekt se čtyřmi kapuitolami v menu.Prvníé kapitola je přehrání celého filmu a na konci jsem dal značku ukončení .Zbylé tři kapitoly jsou jednotlivé části.Jsou řádně označené a v nabídce menu jsem zvolil možnost po přehrání kapitoly návrat do menu.Vyzkoušel jsem do v dv přehrávači a vypadá to,že všechno funguje.Když jsem pak dal v další záložce vytvořit film,taky všechno v pohodě,jen na jednu podstatnou drobnost - menu.Nějak mi na něm nejdou mačkat tlačítka,přitom v testu mi to šlo.Jen se zobrazí menu a běží jako normální film.Zkoušel jsem formáty AVi a MPEG2,ale vždycky to dopadlo stejně.V projektu mám menu umístěné hned na začátku.
Hledal jsem v nápovědě řešení,ale nic jsem nenašel a nenašel jsem ani na netu.
Jsem jen začátečník,takže jsem možná udělal banální chybu,například jako že jsem to menu nějak neuložil nebo co,a tak podobně,ale nevím si s tím rady a tak bych byl rád,kdyby mi někdo s tím poradil...
Dík
Tak jsem si už taky pořídil videokameru a tudíž natáčím a stříhám, a natáčím a stříhám ... a řeším jeden problém.
Vytvořil jsem projekt se čtyřmi kapuitolami v menu.Prvníé kapitola je přehrání celého filmu a na konci jsem dal značku ukončení .Zbylé tři kapitoly jsou jednotlivé části.Jsou řádně označené a v nabídce menu jsem zvolil možnost po přehrání kapitoly návrat do menu.Vyzkoušel jsem do v dv přehrávači a vypadá to,že všechno funguje.Když jsem pak dal v další záložce vytvořit film,taky všechno v pohodě,jen na jednu podstatnou drobnost - menu.Nějak mi na něm nejdou mačkat tlačítka,přitom v testu mi to šlo.Jen se zobrazí menu a běží jako normální film.Zkoušel jsem formáty AVi a MPEG2,ale vždycky to dopadlo stejně.V projektu mám menu umístěné hned na začátku.
Hledal jsem v nápovědě řešení,ale nic jsem nenašel a nenašel jsem ani na netu.
Jsem jen začátečník,takže jsem možná udělal banální chybu,například jako že jsem to menu nějak neuložil nebo co,a tak podobně,ale nevím si s tím rady a tak bych byl rád,kdyby mi někdo s tím poradil...
Dík
Zdravím jmenovce. Napadá mě jedno. Tvořil jsi soubor a ne disk. Je to tak? Pokud ano, tak odpověď je jednoduchá. Menu je součástí souboru, který je daný výstupním formátem, který jsi zvolil. Tedy jedná se o souvislý videosoubor, kde i menu je jeho součástí. Pokud ale dáš vytvořit disk, (můžeš i jen jeho strukturu na HDD, či obraz bez vypalování), tak provádíš tzv. authoring výsledného DVD video disku. Ten má určitou svou normu - strukturu a součástí té struktury je i menu, se kterým umí pracovat pouze přehrávač, který tuto normu zná. Tedy stolní player, nebo softwarový přehrávač DVD /např. PowerDVD/.
Díky za radu,tvořil jsem soubor přesně jak říkáš,myslel jsem,že se to na tom souboru dá otestovat.Ještě jsem neměl čas vyzkoušet to podle tvojí rady,ale zejtra (to znamená dneska večer) se k tomu dostanu a pak ti dám vědět.
V každým případě dík.
V každým případě dík.
prosím o radu nejde mi nahrát instalační DVD Pinnacle Studio 11 žádá to aktualizaci Service Pack 2 já mám PC 3 při aktualizaci mě upozorňuje že mám novější.Může mi někdo poradit?
-
- Informace
-