Dobrý den všem příznivcům fóra Střih videa.
SPAM
Jsem moderátor a mohu spamy jen mazat. Napsal jsem majiteli tohoto fóra. Napsal před pár dny, že se o to postará, abych spamy z tohoto důvodu přestal mazat. Učinil jsem tak.
Na nefunkčnost obrázků jsem narazil už před několika týdny. Nevěděl jsem samozřejmě, jestli je to jen u mě nebo obecně. Když se tu zpráva o tom, že to nefunguje i ostatním, opět jsem napsal majiteli serveru Střih videa o nápravu. je to několik dní a zatím žádná odezva.
Víc dělat nemohu. je to už vše jen na něm. Zná-li jej zde někdo, může v soukromých zprávách či mailem urgovat. Osobně nemohu dělat nic víc.
Chci věřit, že problémy jsou jen dočasné.
Spam na stránkách a nefunkční obrázky ve fóru
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasím, to tu ještě nebylo aby nějaké individuum rozbíjelo spamy jinak dobré forum. Co dělá proti tomu majitel? Spí?
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobrý den všem. Spojil jsem se konečně přes email úspěšně s majitelem zdejšího fóra a přislíbil přechod na jiný server. Tento je prý zastaralý a nejde řádně ochránit před spam útočníky. Tak uvidíme.
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za snahu.(tu)
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky Romanovi za spolupráci, vyměnili jsme si pár mailů ohledně dalšího směřování fóra. Systém na kterém současné fórum běží je bohužel hodně zastaralý a dále neudržovaný (a nenabízí ani ochranu proti spamu která by byla v současnosti účinná). Jediné řešení které umožní další fungování fóra je převod na jiný systém. V posledních dnech se mi úspěšně podařilo nanečisto provést transformaci dat i s uživatelskými účty na systém phpBB který je asi nejrozšířenějším a nejudržovanějším systémem pro fóra.
Nefunkční obrázky na současné staré verzi již nemá smysl opravovat, po transformaci budou opět funkční.
Aktuálně ještě řeším vzhled a přestrukturování kategorií. Překlopení na novou verzi předpokládám že by mohlo proběhnout v příštím týdnu, vyžádá si to pravděpodobně úplné vyřazení fóra z provozu na pár dní.
Nefunkční obrázky na současné staré verzi již nemá smysl opravovat, po transformaci budou opět funkční.
Aktuálně ještě řeším vzhled a přestrukturování kategorií. Překlopení na novou verzi předpokládám že by mohlo proběhnout v příštím týdnu, vyžádá si to pravděpodobně úplné vyřazení fóra z provozu na pár dní.
Před transformací by bylo vhodné uvést, zda se to provede automaticky, nebo vydat noty, jak se tam dostaneme. Děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Uživatelské účty se také převedou, bude vám fungovat přístup se stávajícím loginem a heslem. Ze strany uživatelů nebude nutné nic dělat. Jen nebudou převedeny soukromé zprávy zaslané mezi uživateli, ale to snad až tak nevadí.
Tak hotovo, připomínky a nápady prosím směřujte sem.
Naposledy oživil Anonymous v 20.12.2020, 09:36
-
- Informace
-