Spam na stránkách a nefunkční obrázky ve fóru

Fórum o všem ostatním - kamery, hardware, offtopic, ...
Odpovědět
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Dobrý den všem příznivcům fóra Střih videa.

SPAM

Jsem moderátor a mohu spamy jen mazat. Napsal jsem majiteli tohoto fóra. Napsal před pár dny, že se o to postará, abych spamy z tohoto důvodu přestal mazat. Učinil jsem tak.

Na nefunkčnost obrázků jsem narazil už před několika týdny. Nevěděl jsem samozřejmě, jestli je to jen u mě nebo obecně. Když se tu zpráva o tom, že to nefunguje i ostatním, opět jsem napsal majiteli serveru Střih videa o nápravu. je to několik dní a zatím žádná odezva.

Víc dělat nemohu. je to už vše jen na něm. Zná-li jej zde někdo, může v soukromých zprávách či mailem urgovat. Osobně nemohu dělat nic víc.

Chci věřit, že problémy jsou jen dočasné.
MONYS
Kontaktovat uživatele:

Souhlasím, to tu ještě nebylo aby nějaké individuum rozbíjelo spamy jinak dobré forum. Co dělá proti tomu majitel? Spí?
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Dobrý den všem. Spojil jsem se konečně přes email úspěšně s majitelem zdejšího fóra a přislíbil přechod na jiný server. Tento je prý zastaralý a nejde řádně ochránit před spam útočníky. Tak uvidíme. :-)
MONYS
Kontaktovat uživatele:

Děkuji za snahu.(tu)
Mart
Kontaktovat uživatele:

Díky Romanovi za spolupráci, vyměnili jsme si pár mailů ohledně dalšího směřování fóra. Systém na kterém současné fórum běží je bohužel hodně zastaralý a dále neudržovaný (a nenabízí ani ochranu proti spamu která by byla v současnosti účinná). Jediné řešení které umožní další fungování fóra je převod na jiný systém. V posledních dnech se mi úspěšně podařilo nanečisto provést transformaci dat i s uživatelskými účty na systém phpBB který je asi nejrozšířenějším a nejudržovanějším systémem pro fóra.

Nefunkční obrázky na současné staré verzi již nemá smysl opravovat, po transformaci budou opět funkční.

Aktuálně ještě řeším vzhled a přestrukturování kategorií. Překlopení na novou verzi předpokládám že by mohlo proběhnout v příštím týdnu, vyžádá si to pravděpodobně úplné vyřazení fóra z provozu na pár dní.
šakal

Před transformací by bylo vhodné uvést, zda se to provede automaticky, nebo vydat noty, jak se tam dostaneme. Děkuji
Mart
Kontaktovat uživatele:

Uživatelské účty se také převedou, bude vám fungovat přístup se stávajícím loginem a heslem. Ze strany uživatelů nebude nutné nic dělat. Jen nebudou převedeny soukromé zprávy zaslané mezi uživateli, ale to snad až tak nevadí.
šakal

Díky,
tak se mi to líbí.
Návštěvník

Tak hotovo, připomínky a nápady prosím směřujte sem.

Naposledy oživil Anonymous v 20.12.2020, 09:36
Odpovědět
  • Informace