Pcm2Tsmu Prosba o pomoc

Fórum o všem ostatním - kamery, hardware, offtopic, ...
Romolus
Příspěvky: 1755
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Díky za snahu mně pomoci. Odkaz na stažení prográmku je v mém prvním komentáři zde.

Zde PCM soubor, který je třeba předělat, aby fungoval v TsMuxer: https://uloz.to/!RuHudSyhJyEe/pro-v12-l ... -den-8-wav

Když jej dáš do TsMuxer, ukáží se jeho parametry.

Zde odkaz na TsMuxer: https://www.videohelp.com/software/tsMuxeR

Zde odkaz na Pcm2Tsmu: http://pcm2tsmu-free-download.softwares7.com/

Když spojuji více videí do bluray obrazu, vyhodí to s PCM zvukem chybovou hlášku. Pcm2Tsmu, wav soubor přepíše vnitřní strukturu tabulky ve zvukovém souboru, a pak už by to mělo jít pospojovat bez problému. Když spojuji obraz a zvuk pro BD či AVCHD DVD obraz k vypálení, jde to vždy. Když ale spojuji více videí na jeden BD disk, sekne se to, a vyhodí hlášku Error. Při předělaném zvuku prostřednictvím Pcm2Tsmu, by to mělo mělo jít bez chyby. Snad jsem to popsal dost jasně. Ještě jednou díky za pomoc. :-)
Saxel
Příspěvky: 45
Registrován: 09.03.2018, 11:05
Kontaktovat uživatele:

To audio co jsi poslal už mělo parametry, které požaduješ (2 kanály, 16-bit, 48 kHz). Když jsem ho prohnal Pcm2Tsmu, tak jenom něco přidal v hlavičkách, takže to už přehrávač VLC nepřehraje, nicméně TsMuxer to normálně načte. Myslel jsem že pošleš vzorek s jinými parametry.
Jinak Pcm2Tsmu nepodporuje názvy s mezerama a s diakritikou, název vstupního souboru je potřeba změnit.
Tady je ten výstup: http://leteckaposta.cz/376323497
Romolus
Příspěvky: 1755
Registrován: 26.05.2010, 10:08
Kontaktovat uživatele:

Ano. Zvuková stopa má 2 kanály a 16bit, přímo z Vegas. Jak jsem psal, samostatně nedělá v TsMuxer žádný problém. Jen, když chci spojit více videí na jeden BD-R, tak to hází chybovou hlášku, něco ve smyslu přeplněného bufferu. Jako lék jsem si našel Pcm2Tsmu, který prý přepíše hlavičky ve Wav PCM na samá malá písmenka, a potom s takto upraveným zvukovým souborem, jdou videa spojit do jednoho celku s kapitolami. pro pozdější klasické přehrávání.
Můj zvuk je tedy stereo 16bit, ale když jsem ho předělal v Pcm2Tsmu, tak vždy vylezl soubor předělaný jako 5.1 24bit. To já nechci. Musí to vylézt zase stejně 2.0 16bit, jen upravené Pcm2Tsmu pro spojení videa v TsMuxer. Dělám s ním léta, protože umí dělat, jako mně jediný známý software AVCHD DVD a BD 25p a 50p. Např. DVD Architect, umí dělat strukturu BD je prokládaně 25i. Disky mnou vytvořené v TsMuxer, pak v pohodě přehrávám v několika BD playerech Sony. Když spojuji videa s AC3, nikdy problém nenastane, jen u PCM.
Saxel
Příspěvky: 45
Registrován: 09.03.2018, 11:05
Kontaktovat uživatele:

V tom případě zkus ten soubor co jsem ti poslal - je prohnaný v pcm2tsmu a je 2.0, 16bit. Ten dávkový soubor co jsem popsal je normálně funkční, jen se musí upravit název tvého audio-souboru, aby ho ten pcm2tsmu akceptoval.
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host