Budoucnost fóra

Fórum o všem ostatním - kamery, hardware, offtopic, ...
Dascamperius

Vážený pane kamera11, tož je to svatá pravda, jak říkáme u nás na Moravě,to co tady píšete je prostě realita a já si budoucnost rozhodně růžově nemaluji. Asi tak v březnu minulého roku jsem začal shánět svatebního kameramana a fotografa. Tož to byla story. Shlédnul jsem stovky videí, oslovil spoustu kameramanů,hledal jsem i na Slovensku. Nakonec to dopadlo tak,že někteří svatebčané vůbec nevěděli kdo točí a kdo fotí. Oba pánové pracovali se zrcadlovkama,akorát kameraman používal gimbal a fotograf blesk.Slivovice jim chutnala bez rozdílu úplně stejně. Svatba se vydařila;)
kamera11
Příspěvky: 376
Registrován: 09.06.2012, 00:42
Kontaktovat uživatele:

Pro: Dascamperius
Re: Budoucnost fóra
01. 02. 2018 21:47
.......a teď si představ, že někteří mají svatbu natočenou skoro jako sci-fi. Objednaná "firma" na to použila i kamery s 360° a to dokonce né jednou, ale i třeba třema !!! Měli tam osvětlovače s dešníky, s odraznými tabulemi, svoje lidi, co svatebčany pořád poučovali, jak si stoupnout, mnohdy chtěli znovu určité scény opakovat (polibky, rozbíjení talířů...), protože to nebylo podle nich COOL.
A pak jsi byl na svatbě (viděl video...), kde to někdo natočil "akčně", takřka za pochodu, s mobilem nebo "běžnou" kamerkou (třeba i GoPro nebo Xiaomi Yi...) a video mělo šťávu, bavil jsi se. Svatebčanům nevadila "nedokonalost" neprofesionála, brali to jako záznam té události, ze vším co tam bylo, kladné či negativní. To si mnozí uvědomí až po čase, po mnoha letech. Vím o jedněch, co měli na svatbě to NEJ a po roce se rozvedli. To "kvalitní" video co stálo mnoho pěněz, je jim asi k ničemu...
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů