New in Pinnacle Studio 19

Odpovědět
CIKU

No nový update se zatím chová tak, že mi několikrát zatuhl Pinnacle a to ihned po otevření - v projektu malinko obsáhlejším (cca hodina), ale bez efektů a přechodů. Do update se mi Pinnacle nikdy nekousl. Být ostatními, ještě bych nepospíchal. Jestli se mi kousne znovu, vracím se k původní verzi.
ciku

Pokud jsem začal dělat nový projekt v novém update, vš OK. Pokud jsem použil starý vytviřený projekt před update, a použiju ho v novém update, "rozhazuje" mi přechody - konkrétně s uprostřed přechodu objevuje symbol "Q" - jen problikne, ale ruší to. Vypadá to, jako by tam na pár milisekund nebyl žádný definovaný obsah.
Miroslav Polner

No Pinnacle Studio 19.5 nie je celkovo v poriadku, skúšali sme na v dvoch PC a aj nový projekt po renderingu vytvorí miestami čiernu dieru, zvuk ide ďalej, pri opakovaní renderu sa to objavuje na inom mieste, je to hlavne pri Transport Stream. Na tretí pokus to prešlo, PS je proste taký, musíte mať pevné nervy a hlavne veľa času! Tak isto treba pri zázname v kamere nastaviť nekomprimovaný zvuk, mp3 do 320 kbit/s , po exporte miestami nepríjemne praská, akoby na niekoľko milisekúnd sa zvuk posunul.
Zanzibar

Chtěl bych se zeptat, jestli Pinnacle studio 19 je jen na krátké stříhání, nebo i na třeba 50min. filmy. Používal jsem PS do verze 15 a dalo se na tom pracovat. Po zakoupení nové kamery od Canonu a používání formatu AVCHD, jsem musel zakoupit nový počítač a k tomu originál PS 19. Po počátečních problémech jsem to sladil
a zdálo se vše OK. Sestříhal cca 700 scén, asi 50min. filmu. Začal vytvářet titulky a přesouvat scény a nastal velký problém. Program padá a to např. tak, že po úpravě na časové ose, nebo vytvořením titulku chci si to přehrát, se objevuje 1-2 scény jako černé políčko, pak zas 1-2 normálně a to pořád dokola. Musím program vypnout, znovu zapnout a pak to funguje normálně, až do okamžiku dalších úprav. Nevím kde je chyba? Tato verze PS je jeden velký problém, nedá se na něm systematicky pracovat!
Díky za názor.
kamera11
Příspěvky: 376
Registrován: 09.06.2012, 00:42
Kontaktovat uživatele:

Je to tak jak píšeš. Bohužel. Od Pinnacle č.16 (převzala fa. Corel) to dělá problémy.... a je to na palici. Přečti si zde názory (dřívější, jak kdo na to reagoval...), nebo si počti tady v diskuzi → http://translate.google.cz/translate?sl ... 2F&act=url Někomu se to podařilo, někomu (většině) ne. Jestli máš rád "Sportku" a sázíš na štěstí, že se to snad podaří (projekt) dotáhnout do zdárného konce, tak pokračuj. Jestli chceš "skoro" jistotu (stoprocentní ti nikdo nedá...), přejdi na jiný program. Dle mne buď na Sony střižnu, nebo Adobe.... Některé varianty jsou i v češtině.....
Frenkie
Příspěvky: 11
Registrován: 01.06.2014, 17:52
Kontaktovat uživatele:

Re: Zanzibar. Podle mě je chyba zde: " Začal vytvářet titulky a přesouvat scény a nastal velký problém " Pokud vytvoříte titulek a přesouváte - upravujete video, program to nestíhá přepočítat. Titulky dělat až po dokončení střihu a nebo je třeba počkat. :) V jaké je to fázi poznáte podle proužku viz obrázek. To je moje zkušenost.
[attachment 1138 pin01.jpg]
Přílohy
pin01.jpg
pin01.jpg (8.91 KiB) Zobrazeno 2064 x
Miroslav Polner

V Pinnacle Studio 19 by som už určite dlhé projekty nerobil, nekonečné padanie, treba mať pevné nervy a hlavne more času!
Jirka M

Pokud jsem přešel u Pinnacle na HD video, začal jsem dělat krátké filmy cca do 15 min , nebo podle kapitol, (pokud se dělá disk) a po kompletních úpravách jsem skládal tyto hotové filmy z "Upravit" do projektu disk "Vytvořit DVD".
Je už jedno, jestli potom přidám menu a exportuji disk, nebo bez menu jen jako soubor.
Těžkopádný a přetížený Pinnacle si odlevil a už tak nepadal. Jinak se na něj opravdu musí pomalu a čekat až si vše "přechroustá".
Při prvních úpravách jsem oželel plynulý náhled a render pro náhled jsem dal na 0%. Až po střihu a vložení případných titulků... jsem dal 70% (je třeba vyzkoušet podle PC) a počkal jsem na dokončení.
U mě už i tak dochroustal i když jsem jeden z těch, co si na něj moc neztěžoval a byl mým dlouholetým pomocníkem až do PS18.
Mnohokrát jsem se přesvědčil, že problém byl mezi židlí a monitorem. (tuhle myšlenku už tady někdo řekl a moc se mě líbí, je pravdivá)
Zanzibar

Díky pánové za názory. Asi budu muset oželet vynaložené peníze a podívat se po nějakém spolehlivějším programku. Který by jste mi doporučili? Díky
Miroslav Polner

Pokiaľ chcete naozaj pracovať kľudne a bez pádov, dobrý je Sony Vegas Pro 13, to je ale trochu iná cenová kategória a pre export DVD treba dokúpiť Sony Architect, alebo je aj lacnejšia verzia Sony Movie Studio Suite 13 a tam je na ten základ všetko čo potrebujete.
Odpovědět
  • Informace
  • Kdo je online

    Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů