Mám ještě jeden takový dotaz jaký je rozdíl mezi těmito postupy.
Mám klip a chci ho zrychlit tak ho chytnu za konec a přidržim ctrl a potáhnu zpátky (vytvoří se vlnovka ) A klip mám zrychlený.
Objevil jsem ještě jeden zpusob mám klip kliknu pravým na záložku vložit/odstranit scenu a zatrhnu rychlost objeví se mi na klipu uprostřed zelená podélná čára (podobná jako u manuálním upravě hlasitosti zvuku tam je modrá) a když ji posunu buď nahoru tak se klip zrychlí nebo dolů a to se zpomalí dokonce jde to nastavit i manuálně (rychlost),ale zajimavý že délka klipu (jako v prvním případě) se nezkrátí ani neprodlouží to nechápu.
Máte někdo s tímto zkušenost. Dík.
Sony Vegas Pro 13
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Jeden takový dotaz
Kolik má být maximální hodnota výstupu zvuku u sestřihaného videa aby nebyl zvuk zkreslený. Když se střihám video a zvuk se snažím dát tak aby nepřekročil hranici červeného pole a potom video vyrendruji a pustím na TV tak vždy musím ubrat hlasitos zvuku na ovladači jelikož to hraje moc nahlas oproti standartnímu vysílání v TV. A to je stejný ikdyž to přehrávám na jiné TV. Máte nějaké zkušenosti z výstupem hlasitosti u vyrendrovaného videa, rád bych si přečetl vaše zkušenosti. U pinnacle 18 jsem zkoušel vyrendrovat malý klip a to jsem ze zvukem z kamery nic nedělal a výstup hlasitosti tam byl dobrý.
Kolik má být maximální hodnota výstupu zvuku u sestřihaného videa aby nebyl zvuk zkreslený. Když se střihám video a zvuk se snažím dát tak aby nepřekročil hranici červeného pole a potom video vyrendruji a pustím na TV tak vždy musím ubrat hlasitos zvuku na ovladači jelikož to hraje moc nahlas oproti standartnímu vysílání v TV. A to je stejný ikdyž to přehrávám na jiné TV. Máte nějaké zkušenosti z výstupem hlasitosti u vyrendrovaného videa, rád bych si přečetl vaše zkušenosti. U pinnacle 18 jsem zkoušel vyrendrovat malý klip a to jsem ze zvukem z kamery nic nedělal a výstup hlasitosti tam byl dobrý.
-
- Kontaktovat uživatele:
Držím to pod tou červenou a v TV vypnu v nastavení zesílení zvuku (mám LG). Jinak je to oproti tv signálu přebuzené. Jestli to také nemáte na TV zapnuté.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj přistřihání v SonyVegas 13 jsem nějak táhl myší a udělalo se mi v Titulkové stopě rozdvojení do dvou vrstev a nevím jak to dát zpátky. Může te mi poradit?
[attachment 1027 rozdvojentitulkv.jpg]
[attachment 1027 rozdvojentitulkv.jpg]
- Přílohy
-
- rozdvojení titulkův.jpg (99.21 KiB) Zobrazeno 1921 x
-
- Kontaktovat uživatele:
Dá se to zrušit kliknutím pravým tlačítkem vlevo na osu (do té modré oblasti na orázku) a odškrtnout "Expand Track Layers".
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky moc.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,můžete mi prosím poradit?Chci vložit do animovaného videa ořezanou fotku hlavy,místo původní,ale fotkou nelze pohybovat až po okraje(nalevo,napravo),vždy se ztratí ve čtvrtce obrazovky od kraje napravo nebo nalevo.Díky
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě jsem se chtěl zeptat,existuje čeština do Sony Vegas pro 13?Nebo aspoň český manuál?
-
- Kontaktovat uživatele:
Na první otázku je odpověď - umím to udělat, ale zde to popsat srozumitelně nedokáži.
Na druhou - čeština k Vegas Pro byla naposledy do verze devět. Ono je to ale lepší naučit se to v originál angličtině. Návod v češtině je na nižší ke stažení od Nostradama. Pořád je tam toho většina stejného a dá se podle toho dobře orientovat.
Na druhou - čeština k Vegas Pro byla naposledy do verze devět. Ono je to ale lepší naučit se to v originál angličtině. Návod v češtině je na nižší ke stažení od Nostradama. Pořád je tam toho většina stejného a dá se podle toho dobře orientovat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji za odpověď na to první už jsem přišel,ale zase se roztáhl obrázek(fotka),nevíš jak ji dát do originál velikosti?
Zkusím se toho Nostradama zeptat.
Díky
Zkusím se toho Nostradama zeptat.
Díky
-
- Informace
-