Juromir Wrote:
-------------------------------------------------------
> Souhlasím ale i nesouhlasím s "Petrem" .
> Souhlasím s tím, že Pinnacle musel každý nový střihový program (a nejen střihový) >opravovat, protože první verze měli spoustu chyb, ale rozhodně nesouhlasím s tím, že >už je to zažehnáno! Chápu, že každé začátky jsou těžké, ale vydat mezi lidi něco tak >nefunkčního je myslím docela velká drzost a hlavně riziko! Jak píše "lubud" jsem také >starý pinaklák - začínal jsem na osmičce prošel jsem všechny devítky a jejich opravy a >opravy oprav, ale to co Pinnacle zplodil v desítce to je opravdu vrchol! U
> hokeje (například jako s Finskem) bych to definoval jako popravu fanoušků - toto je >podle mého názoru také poprava příznivců Pinnaclu! Dočetl jsem se, že desítka je >postavena na jádru profesionálního nástroje v prostředí amatérsky jednoduchém - jistě >ušlechtilá myšlenka... žel bohu - nepovedlo se - ani jedna z oprav neřeší hlavní >problémy - neskutečná pomalost a nestabilita! A mimochodem když si přečtete co >všechno bylo těmi všemi opravami opraveno, tak vás musí napadnout - proboha uměla >ta původní verze
> vůbec něco?! Mluvím na základě osobních zkušeností s PS10 na dvou PC - zkusil jsem >desítku nainstalovat na 32bitová WXP - byl jsem k mému "nepřekvapení" nespokojen, >zkusil jsem ji ze zvědavosti nainstalovat na 64bitová WXP - opět došlo k nepřekvapení - >první zhroucení programu došlo už chvíli po doinstalování a prvním restartu - při >procházení přechodů... i řekl jsem si - dobrá, jeden restart nestačí - takže po dalším >restartu jsem klasicky provedl defragmentaci a po dalším restartu (už spíš ze >zvědavosti - zda to bude mít vliv) jsem spustil Studio znovu - tentokrát nespadlo v >přechodech, ale "až" v titulkách... Nevím jak Vy, ale já nehodlám investovat svůj volný >čas do projektu o kterém si hned od začátku můžu být jistý, že budu mít problém při >editaci a co teprve při pokusech o výstup (renderování)! Sečteno podrtženo - sehnal >jsem si Vegas 6 a učím se vše znovu. Mimochodem - rychlost zpracování je v porovnání >s PS10 (ale i PS9) neuvěřitelná!!! Zajímalo by mě kde udělali soudruzi v Pinnaclu >chybu?!

> Nepočítám, že tyto příspěvky čte někdo kdo s tím může něco udělat, ale aspoň si člověk >uleví..! Ne nejsem na PS naštvaný - spíš to jenom hrozně mrzí...!
Jen nekolik poznamek :
- nejsi (bez urazky) zadny "starý pinaklák" - tim se mohu honosit jen Ti, kteri prosli od zacatku, tj. zacinali na Studiu DV, pokud jeste pamatujes co to je, pote byla jeste verze 7, pak teprve 8

)), jen poznamka, vsechny jsem si vzdy opravdu KOUPIL (a ne sehnal !)
- nechci se opakovat (pisi o tom v threadu poslednim update), ale ono jiz skutecne obstojne slape (denne na tom delam), takze bych kazdemu s opacnou zkusenosti doporucil hledat nekde jinde, nicmene ma (nejenom) instalace ver. 10 slape i bez odinstalace puvodni 9ky
- tvrdit a srovnavat S10 s Vegasem je opravdu ignorace tezke vahy, je to jako si narikat, ze me trabantik jede nejak blbe, tak si sezenu treba Jaguara !
Kolik myslis ze stoji S10, a kolik myslis ze stoji ten Vegas ? Evidentne si ani za jedno z toho nedal ani halir, takze se Ti to snadno dava vedle sebe....

((
S10 byla skutecne v prvtni fazi dost posahana a nepouzitelna, ale jiz od predposledniho update to bylo pouzitelne, nyni jiz dobre pouzitelne. Osobne jsem az na problemy se SmartSoundem prave v te minule verzi zadne problemy nemel, a nyni to ¨skutecne vypada dobre.