Poradte, prosím

Mart
Kontaktovat uživatele:

Výborná je také VOB2MPG (http://www.videohelp.com/tools/VOB2MPG). Základní verze je zdarma a plně dostačuje.
Kuba M.

Ten program je nestabilní, na Win 7 nelze vubec nainstalovat a na vistách po čase nejde ani spustit, a hází to errorové hlášky před spuštěním. Škoda, jevil se zpočátku dobře :/
Ploučnice Hanka

Když jsem zde zahlédla příspěvek od "Appendixen", vstoupím, mohu se zeptat prosím, mám hodně moc kazetek VHS-C, též přístroj, který už by mi dokázal převést záznam a vypálit na DVD, bohužel kamera na VHS-c kazetky již řadu let nefunguje - a po adapteru " Panasonic", který byl tenkrát k ní - jako by se zem slehla :( :( :(....
Nevíte prosím, kde by se dal ještě sehnat ten adaptér, jak se do něj vloží ta malá kazetka....a dá se to dát do videa? Nejdřív bych si to převedla takto na DVD a pak - importem filmu z DVD - dostala do PC, do PInnacle st. 16 a mohla bych si sestříhat .....

Díky moc za odpověď.....
Ty vzpomínky jsou pro mne moc důležité....
Moc..
Pokud z nich ještě něco zbylo... Pokud se ty pásky za ty dlouhé roky nějak nezmagnetizovaly... a záznam nezmizel... :(...
Díky za odpo.... :), Hanka
Ploučnice Hanka

Ahoj, koupila jsem si - asi před půl rokem v akci od LG Digital and Analog DVD recorder/VCR player combi : RCT 689H, stál asi necelé 4 000,-, možná dokonce méně.
Dá se to vyřešit i tak, když by Ti to někdo takhle převedl na DVD a to si můžeš importovat do střiového studia a pak už klasicky zpracovat. Vím, že je to trochu nestandartní a možná složité řešení, ale myslím, že by se ti pak ta zvuková stopa nijak nehla :).

Odkud jsi ? P.H.
Ploučnice Hanka

Oddělit zvuková stopa od obrazové - jde i v 16. Ale jen když máte film umístěný v první, nebo druhé stopě od shora, teď nevím přesně, musela bych se jít podívat. Používám tento krok často. Kliknutím na filmovou stopu pravým tlačítkem myši, vysune se nabídka, nabídne mj. také oddělit zvukovou stopu...Tu si pak můžu dát třeba níž, nebo ji úplně vymažu.(:P) H.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Ploučnice Hanko. VHS -VHS-C adaptér např. tady: http://www.nej-ceny.cz/216358/adapter-n ... vhs-c.html
Kuba M

Postup vím, ale já to mám jako by slabě zbarvené - nelze na to kliknout - oddělit zvuk, prostě neaktivní pokyn. Nevím proč, ale všechny standartní postupy selhaly.
Kuba M

Ploučnice Hanka - LG Digital and Analog DVD recorder/VCR player combi,znám, chyby ti to z pásky vhs hodí na dývko stejně jako když k LG dvd rekordéru připojím vidorekordér. combik to nevyřeší, odzkoušeno. Mě fungovalo převést VOB soubor na mpg, ale nevím v jakém programu to převádět.

VOB2MPG mi z nějakýho podivnýho důvodu stávkuje
Ploučnice Hanka

Moc děkuji za odpovědi, jste fakt úžasní... (tu) (:P)
Někdo poslal i tento odkaz, tak po výplatě objednám X( ! Je ještě o něco levnější :)...
Moc děkuji, Hanka

http://www.tsnova.cz/p56296-adapter-na- ... c-adaptor/
Ploučnice Hanka

Tak to je škoda, že to nejde... :(...
A tím, že je zvuková stopa neaktivní, nedá se s tím nijak "šoupat", aby to člověk alespoň dodatečně opravil (td)...
Třeba ještě někdo něco poradí....
Hezký večer, Hanka
Odpovědět
  • Informace