na klasické DVD jde ze souboru fullHD udělat jen 50i, samozřejmě že výsledek není fullHD, ale 720x576 obraz je docela hezký, jen nevím proč už PS neumí to samé udělat i 50p.
ten soubor AVCHD snad půjde přehrát v mechanice PC, ale z flashdisku na TV asi ne , vyzkouším.....jinak díky
export videa v pinacle 16
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro Jirka:
Na tu chybu s instalací po trialu je oprava obsažená v update v odkazu, který jsem tu dával.
Rozostřování kodeku AVCHD jsem bohužel nepozoroval, přestože jsem zkusil vybrat soubor
odpovídající Vašemu popisu.Ukázkový soubor je zde:
http://uloz.to/xkk9AJ1/h264-25p-avchd-mts
Pokud potřebujete soubor m2ts exportujte na disk, ale do souboru bez toho aniž by jste vytvářel
projekt disku.Pak si z vyexportované složky z podsložky Stream vytáhněte soubor m2ts.
Bude-li třeba obrázkový návod napište, hodím to tu.
Na tu chybu s instalací po trialu je oprava obsažená v update v odkazu, který jsem tu dával.
Rozostřování kodeku AVCHD jsem bohužel nepozoroval, přestože jsem zkusil vybrat soubor
odpovídající Vašemu popisu.Ukázkový soubor je zde:
http://uloz.to/xkk9AJ1/h264-25p-avchd-mts
Pokud potřebujete soubor m2ts exportujte na disk, ale do souboru bez toho aniž by jste vytvářel
projekt disku.Pak si z vyexportované složky z podsložky Stream vytáhněte soubor m2ts.
Bude-li třeba obrázkový návod napište, hodím to tu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro danihol:
50p na DVD: požadujete nemožné, to nebude umět žádný editor.
Takový soubor vytvoříte jedině jako samostatný a Váš DVD Player musí umět přehrát i jiné disky
než klasické PAL.Můj LG umí přehrávat data disk s videosoubory ve formátu m2ts a mpeg2.
50p na DVD: požadujete nemožné, to nebude umět žádný editor.
Takový soubor vytvoříte jedině jako samostatný a Váš DVD Player musí umět přehrát i jiné disky
než klasické PAL.Můj LG umí přehrávat data disk s videosoubory ve formátu m2ts a mpeg2.
jj , asi jsem se špatně vyjádřil, natočil jsem dvě stejná videa , jedno v 50p a druhé 50i, když jsem ho dal v PS exportovat na DVD tak jsem video s 50i nastavil 720x576 50i a vypálil. Vše ok. Když jsem chtěl takto vypálit 50p, tak možnost 720x576 50p tam není a tak jsem zkoušel nastavit 720x576 25p a nebo 720x576 50i, potom jsem to vypálil, ale toto se korektně nezobrazovalo ( obraz se trhal), je škoda, že možnost 720x576 50p v PS není a já musím točit jen v 50i, nebo se pletu a dá se s tím něco dělat ??? děkuji
-
- Kontaktovat uživatele:
Samože můžete točit ve full HD 50p.Ale uvědomte si,že když výsledný export dáte DVD, které to zmenší
a přepočte na 25i nebo 25p tak dojde k přepočtu a je možné, že dojde ke snížení kvality.
Nevím jak co máte v PC, ale naposled když jsem zkoušel full HD z Panasonic TM 700 se snímkovou frekvencí
50 p a exportoval jsem do 50i na DVD, k žádnému trhání nebo viditelné degradaci obrazu nedošlo.
Export na DVD ve 25p jsem nezkoušel, to mě čeká až vyšetřím kousek času.
A protože nevím jak máte nastaveno PS 16 a na čem ho provozujete a co všechno v systému máte
nejsem schopen odhalit problém.Jsem ochoten vyexportovat nějaký Váš soubor na DVD, ale v tom případě
mi někde nějaké video pověste.
Podotýkám, že jakýkoliv jiný editor export 720x576 /50p neumí a pochybuji,že někdy v budoucnu bude umět.
A nakonec:Umí Váš DVD player vůbec přehrát 25p?
a přepočte na 25i nebo 25p tak dojde k přepočtu a je možné, že dojde ke snížení kvality.
Nevím jak co máte v PC, ale naposled když jsem zkoušel full HD z Panasonic TM 700 se snímkovou frekvencí
50 p a exportoval jsem do 50i na DVD, k žádnému trhání nebo viditelné degradaci obrazu nedošlo.
Export na DVD ve 25p jsem nezkoušel, to mě čeká až vyšetřím kousek času.
A protože nevím jak máte nastaveno PS 16 a na čem ho provozujete a co všechno v systému máte
nejsem schopen odhalit problém.Jsem ochoten vyexportovat nějaký Váš soubor na DVD, ale v tom případě
mi někde nějaké video pověste.
Podotýkám, že jakýkoliv jiný editor export 720x576 /50p neumí a pochybuji,že někdy v budoucnu bude umět.
A nakonec:Umí Váš DVD player vůbec přehrát 25p?
No asi budu muset bohužel točit na 50i, jelikož plno lidí, kteří budou chtít DVD z hor doma žádný BR přehrávač nemá. Proto mě mrzí , že PS dělá DVD jen z 50i, já když budu potom chtít pro sebe udělat BD, tak zase nebudu mít kvalitní 50p záznam. Navíc nevím proč můj Alock Converter nevidí v PC záznam AVCHD 50p, abych ho mohl překonvertovat do 50i, které umí PS16. Jinak samozřejmě počítám, že na DVD budou mít video horší kvality, proto jsem si chtěl pro sebe udělat BD.
-
- Kontaktovat uživatele:
XXX
No tak to už je opravdu s PS na palici, právě jsem to zkoušel, tak když budu točit na 50p budu mít hezký soubor v PC nebo BD v AVCHD 1080p, ale nemůžu uspokojit ostatní kvalitním DVD, jelikož v obyčejném DVD přehrávači se video co nabízí PS trhá. 50i nebo 25p.
když budu točit v 50i, budou mít všichni pěkné DVD, ale já nebudu mít kvalitní soubor AVCHD/ BD, jelikož PS nabízí jen 1080/50p a v MPEG4 jem 25snímků. Teď si mám vybrat....asi s PS skončím, už to opravdu není možné....
když budu točit v 50i, budou mít všichni pěkné DVD, ale já nebudu mít kvalitní soubor AVCHD/ BD, jelikož PS nabízí jen 1080/50p a v MPEG4 jem 25snímků. Teď si mám vybrat....asi s PS skončím, už to opravdu není možné....
-
- Kontaktovat uživatele:
Vyrenderovat do MPEG-4 mohu, ale dejte mi chvíli času.Co se týká exportu na DVD nevím, kde by mohl
být problém a co se trhá.Pokusím se Vám kompletní projekt včetně zdrojů zabalit, aby jste si jej mohli
přenést do svých PC.Teď si chystám soubory, za hodinu odjíždím, vracím se ráno, pokračovat budu odpoledne.
Podle situace dám vědět jak jsem pokročil.
být problém a co se trhá.Pokusím se Vám kompletní projekt včetně zdrojů zabalit, aby jste si jej mohli
přenést do svých PC.Teď si chystám soubory, za hodinu odjíždím, vracím se ráno, pokračovat budu odpoledne.
Podle situace dám vědět jak jsem pokročil.
Dal som si námahu a vyskúšal som video AVCHD kde som dal niekoľko prechodov a titulkov vyrenderovať do mpeg4. Nepostrehol som žiaden problém,video som vyskúšal aj v AS a PS 16. Video ide plynule,prehráva ho wmp aj z usb kľúča priamo v Tv ide bez trhania.
-
- Informace
-