Zdravím narazil jsem na problem. Momentálně použivám Pinnacle studio 15 HD ultimate colection, předtím jsem měl to stejné akorat 14. Když s tím programem aktivně pracuju, přidávám videa, hudbu atd. všechno v pohodě, ale když ho nechal tzv. ležet aby načetl různé přechody tak po pár sekundách přestane pracovat. To stejné i při vytvoření video souboru. Mám win7 64bit. Nedalo mi to a zkusil jsem to ještě na notesu který má stejný operační systém win7 64bit a dělá to přesně to stejné.
Nevíte kde je problém ?
Program prestava pracovat
Hm jak vidim tak nikdo neporadi jak to odstranit
Ted jsem narazil na dalsi problem, nakonec jsem videa rozdelil po 15 minutach, abych se vyhnul tomu ze program spadne ci prestane pracovat. Skladam dve videa o delce zhruba 15 minut k sobe a pokazde mi to zatim napsalo selhani exportu ( chyba v renderovani ) a pokazde se to zastavi nekde jinde, vi nekdo co bych s tim mel udelat ???
Ted jsem narazil na dalsi problem, nakonec jsem videa rozdelil po 15 minutach, abych se vyhnul tomu ze program spadne ci prestane pracovat. Skladam dve videa o delce zhruba 15 minut k sobe a pokazde mi to zatim napsalo selhani exportu ( chyba v renderovani ) a pokazde se to zastavi nekde jinde, vi nekdo co bych s tim mel udelat ???
-
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se, ale na první dotaz není lehká odpověď. Může to být způsobeno tolika okolnostmi, že je lepší nic neříkat, než radit špatně.
Druhý dotaz je podobně ošemetný. Často bývá chyba v pomocných dočasných souborech nebo v projektu samotném. Občas se mi to také stalo, ale oprava se podařila jen někdy. Chce se to obrnit trpělivostí a hledat sebenepatrnější nesrovnalosti. Víc bohužel poradit nedokáži. Omlouvám se.
Druhý dotaz je podobně ošemetný. Často bývá chyba v pomocných dočasných souborech nebo v projektu samotném. Občas se mi to také stalo, ale oprava se podařila jen někdy. Chce se to obrnit trpělivostí a hledat sebenepatrnější nesrovnalosti. Víc bohužel poradit nedokáži. Omlouvám se.
Zkuste aspon napsat kdo ten problem mel co mu pomohlo a nebo jak to obesel, ja aspon zkusim jeho moznosti. Cemu rozumim to jsem upravoval a menil a nepomohlo. Tak proto sem i pisu, jestli nekdo uz tohle zazil a kdyz jo tak co mu pomohlo.
Nerikam ze mi to pomuze ale je to jedna z moznosti jelikoz ja jsem celkem v koncich.
Nerikam ze mi to pomuze ale je to jedna z moznosti jelikoz ja jsem celkem v koncich.
-
- Informace
-