PS14 oreže obraz Panasonicu a zníži kvalitu
Mám 3ročnú 3čipovú kameru Panasonic SDR-H280 a vo formáte 16:9 (max. kvalita) nakrúca s rozlišením 704x576 MPEG2. Pinnacle nahraný obraz rozozná ako 4:3 (pracuje s rozlišením 720x576) a výsledné vytvorené DVD má orezané všetky strany. Tým sa v TV obraz súmerne rozťahuje a stráca na kvalite. Keď v PS natvrdo nastavím 16:9 je obraz DVD pretiahnutý. Nechcem strácať kvalitu obrazu. Softwer ku kamere nahrá obraz krásne, ale bez editácie. Asi budem musieť kúpiť novú kameru..?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkuste video z kameru do Pinnacla natáhnout bez pomoci programu, který máte ke kameře.
Vaše kamera pokud se nemýlím, nahrává a ukládá ve formátu MPEG-2 na kartu nebo interní HDD.
Ke stažení videa do PC použijte přenos pomocí USB kabelu, přímo nakopírováním do Vámi určené složky.
Mělo by to jít i přímo pomocí importu Pinnacle, pokud jako zdroj vyberete kartu nebo HDD kamery,
Po připojení kamery k PC by se měla objevit v průzkumníku jako odpojitelný disk.
V kameře by jste měl mít možnost nastavit z čeho budete video stahovat.
Já se domnívám, že problém bude v dodaném software ke kameře, který nesprávně ukládá informace o videosouboru.
Vaše kamera pokud se nemýlím, nahrává a ukládá ve formátu MPEG-2 na kartu nebo interní HDD.
Ke stažení videa do PC použijte přenos pomocí USB kabelu, přímo nakopírováním do Vámi určené složky.
Mělo by to jít i přímo pomocí importu Pinnacle, pokud jako zdroj vyberete kartu nebo HDD kamery,
Po připojení kamery k PC by se měla objevit v průzkumníku jako odpojitelný disk.
V kameře by jste měl mít možnost nastavit z čeho budete video stahovat.
Já se domnívám, že problém bude v dodaném software ke kameře, který nesprávně ukládá informace o videosouboru.
Dobrý deň. Mám kameru Panasonic sdr-s26 nahráva záznam na pamäťovú kartu. Po skopírovaní videa a dátových súborov do mnou vybranej zložky zhotovím celý projekt. Po vyrendrovaní videa do formátu MPG 2 DVD kompatibilní je hotové video orezané zo všetkých strán. Jedna sa o videoklip ktorí má dĺžku 80 minút. Keď z toho istého projektu spravím iba 1 minútový klip tak je všetko v poriadku a dá sa to na PC pozerať full screen a video nie je orezané. Kde prosím Vás robím chybu ? Ďakujem.
-
- Informace
-