Kamera JVC Everio 60GB - Export videa

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
plíšek

dobrý den.potřeboval bych poradit jak z kamery JVC HDD EVERIO má 60GB dostat ty nahrávky přes počítač k vypálení.z kamery sice mám zálohováno všechno ale jak dál.je tam asi 100 modu a program který byl na instačním cd je v angličtině a prostě to nejde.potřebuji to vypálit a udelat film.jinak asi uz nic nenahrajem.prosím o pomoc i si zavolam.díky
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Je třeba sem uvézt přesný typ kamery nebo v jakém formátu a rozlišení tato kamera nahrává. Případně, jakou mají nahrané soubory touto kamerou příponu.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Váš dotaz jsem oddělil z tématu kam nepatří.Napište informace jak píše Romolus, ale pokud jste dokázal videa z kamery
zálohovat, neměl by být pro Vás problém video i zpracovat.Domnívám se, že chcete editovat pomocí programu
dodaného ke kameře.V tom neporadím, protože nevím jaký program to je.
Měl by jste i přesněji popsat co vlastně potřebujete udělat.
Z Vašeho dotazu to nevyplývá a ze spojených vět neoddělených čárkami jsem to nepochopil.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Zkusil jsem znova pročíst Váš dotaz, ale není mi jasné v čem chcete udělat video.V Pinacle, v Avidu nebo v něčem jiném?
Doporučuji Vám přečíst si v sekci Návody a postupy příspěvek Jak začít se zpracováním videa.
Pokud se mýlím a považuji Vás za začátečníka co se videa týče omlouvám se, ale tak na mě Váš dotaz působí.
Zamčeno
  • Informace