Konečná fáze - DVD ?

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
Jirka

Prosím o pomoc. Stáhnu video z DV kamery, zedituji, upravím a chci vypálit DVD, zadám, a po třech hodinách renderování a kompilace se vysune mechanika, vložím prázdné DVD a po chvíli se napíše: "Zápis začátku úvodu" a za chvíli " Chyba při zápisu na CD". A můžu začít znovu. Kde dělám chybu?Již jsem vyzkoušel jak R+, tak R-. A nic.Děkuji za každou radu. Ještě snad - mám verzi 9.0.2
Pěník

Aktualizuj verzi PS. Mě se osvědčila verze 9.42. Nevypaluj DVD z PS, ale nechej uložit vyrenderovaný projekt na HD a poté vypal přes Nero, nebo podobný program.
Karel

Také mě to dělalo. Pomohla aktualizace PS na verzi 9.4. Podle mě to dělají některá média DVD, že se zápis prostě nechytne. Proto používám na první nahrání přepisovací DVD RW a teprve potom standartně přepálím přes Nero na normální DVD.
Jirka

Děkuji za rady. Poraďte ještě prosím, jak stáhnu verzi vyšší a hlavně jestli můžu z 9.0.2 přímo na 9.4.3. Našel jsem něco přímo na pinnaclesys a má to 69 Mb.Je to ono? Děkuji.
Mart
Kontaktovat uživatele:

Ano mělo by to být ono, mělo to kolem 70MB
Zamčeno
  • Informace