Chci si koupit 9+
Chci si koupit Studio 9+, ale prý na XP se SP2 hapruje. Ví o tom někdo něco? Údajně snad přehnaná "péče" MS o antivirovou ochranu či co? Chodí vám to bez problémů?
-
- Kontaktovat uživatele:
Velmi rád bych chtěl pomocí karty Pinnacle Studio 9 AV/DV Deluxe zpracovávat nahrané videa na VHS C, upravovat a následně vypalovat na DVD. Jaký je nejvhodnější operační systém a hlavně jakou sestavu ( kofiguraci ) použít pro bezpečnou funkci celého systému? Nemám z této oblasti žádné zkušenosti. Děkuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
To araner: U SP2 byly problémy s FireWire zařízením (možná i další). Měl by to opravovat patch od microsoftu (http://www.microsoft.com/downloads/deta ... 68a50e6e81). Já jsem zatím SP2 neriskoval
.
To komplikátor: Operační systém rozhodně s jádrem NT (Win 2000, XP) a souborový systém NTFS (kvůli omezení velikosti souboru).
Se sestavou to bude těžší. Doporučené konfigurace pro zpracování videa jsou dobře popsané např. přímo na Exacu: http://www.exac.cz/support/pocitac.htm

To komplikátor: Operační systém rozhodně s jádrem NT (Win 2000, XP) a souborový systém NTFS (kvůli omezení velikosti souboru).
Se sestavou to bude těžší. Doporučené konfigurace pro zpracování videa jsou dobře popsané např. přímo na Exacu: http://www.exac.cz/support/pocitac.htm
araner:
Pouzivam PS od verzie 8. Verzia PS9+ je urcite stabilnejsia. Mam naistalovany i SP2, aziadeny problem sa mi nevyskytol. Je pravda, ze nepouzivam FireWare, lebo mam len analog a grabujem cez DVC150.
Pouzivam PS od verzie 8. Verzia PS9+ je urcite stabilnejsia. Mam naistalovany i SP2, aziadeny problem sa mi nevyskytol. Je pravda, ze nepouzivam FireWare, lebo mam len analog a grabujem cez DVC150.
Zakladom je plne Pentium a intelacky chipset. Chodi to i s AMD, ale ked sa chces vyhnut problemom tak radsej Pentium.
-
- Kontaktovat uživatele:
Naprosto souhlasim - Pentium a chipset Intel.
Ja pouzival PS8 a s tim nebyl problem (mozna jsem tenkrat nemel takove naroky jako ted
). Ted mam PS9 a bohuzel musim pamatovat na pravidelne ukladani.
SP2 zkusim - nic horsiho nez reinstalace win. me potkat nemuze.
Ja pouzival PS8 a s tim nebyl problem (mozna jsem tenkrat nemel takove naroky jako ted

SP2 zkusim - nic horsiho nez reinstalace win. me potkat nemuze.
Tak tak,i já jedu na Pentium+chipset Intel+Deluxe.teť jsem přešel na 9+originál-oproti odblokovaný 9 na 9+ je studio stabilnější ,pri renderingu rychlejší,v 9jsem měl chyby v obraze, s9+ vše zmizelo.Sp2 jsem zkoušel-přines mi však jen problémy-studio se mi i přes nastavení PAL přihlašovalo k VHS jako NTSC-tak jsem se vrátil k sp1,který dál opravuji záplatami a je vše v poho-nyní zcela super.
Sehnal jsem ho v Německu,multilanguage vč.CZ,originál balené,pod 100Euro,vč.bonusového DVD,jedná se o verzi PS9+.
Cena celkem ujde,ne?
až to budu instalovat,v jakém pořadí tam mám cpát patche?nebo jen ten nejnovější?
Cena celkem ujde,ne?
až to budu instalovat,v jakém pořadí tam mám cpát patche?nebo jen ten nejnovější?
Len poslednu ostru verziu. Nedavaj tam ziadne BETA verzie.
Vyhnes sa moznym problemom.
Vyhnes sa moznym problemom.
-
- Informace
-