Dobrý den , vlastním digitální kameru jejíž záznam se ale bohužel nahrává na kazetu....pořídil jsem si TV kartu a studio 9.....bohužel však při importu se udává velký počet stracených snímků a občas se tam dělají jakési zelené čáry
Nevím co s tim prosím poradte.
Závažný problém.
-
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel nahrává na kazetu? Co chceš lepšího? S kamerami co nahrávají na DVD jsou myslím jen problémy (hlavně potom se zpracováním natočeného materiálu).
Pokud máš digitální kameru, měl bys ji mít s počítačem propojenou přes FireWire. Píšeš že k tomu máš TV kartu tak to vypadá že to připojuješ přes analogový výstup.
Ke ztraceným snímkům dochází většinou když nestíhá počítač.
Před nahráváním ukonči všechny nepotřebné programy (antivir, apod), které by to mohly brzdit. Můžeš k tomu použít program EndItAll o kterém je tu článek.
Pokud máš Win 2000 nebo XP, tak ještě můžeš pomocí správce úloh nastavit procesu studio.exe vysokou prioritu.
Pokud máš digitální kameru, měl bys ji mít s počítačem propojenou přes FireWire. Píšeš že k tomu máš TV kartu tak to vypadá že to připojuješ přes analogový výstup.
Ke ztraceným snímkům dochází většinou když nestíhá počítač.
Před nahráváním ukonči všechny nepotřebné programy (antivir, apod), které by to mohly brzdit. Můžeš k tomu použít program EndItAll o kterém je tu článek.
Pokud máš Win 2000 nebo XP, tak ještě můžeš pomocí správce úloh nastavit procesu studio.exe vysokou prioritu.
Také jsem zkoušel zachytávat do PC přes TV kartu (analog. obraz z VHS). Do Studia to šlo, ale výsledek byl mizerný. Zkusil jsem to v sw ke kartě (Leadtek WinFast 2000) a bylo to mnohem lepší. Myslím si, že Studio s tou TV kartou nechtělo moc spolupracovat.
Pokud jde o digitální data, použij POUZE A JENOM FireWire. Přes tu TV kartu data převádíš na analog a pak zase zpátky na digitál což znamená velký úbytek kvality (jako kdybys CD nahrál na kazetu a z tý pak vyráběl CD).
Jinak doporučuji letní číslo časopisu Computer, kde je tohle téma hodně popisováno a v přehledu kamer tam zjistíš, že ta tvoje, co bohužel nahrává na kazetu, je zatím to nejlepší řešení.
Pokud jde o digitální data, použij POUZE A JENOM FireWire. Přes tu TV kartu data převádíš na analog a pak zase zpátky na digitál což znamená velký úbytek kvality (jako kdybys CD nahrál na kazetu a z tý pak vyráběl CD).
Jinak doporučuji letní číslo časopisu Computer, kde je tohle téma hodně popisováno a v přehledu kamer tam zjistíš, že ta tvoje, co bohužel nahrává na kazetu, je zatím to nejlepší řešení.
Mě při použití TV karty Leadtek WinFast 2000 (stačí ji mít jen nainstalovanou) studio 9+ po několika vteřinách spadlo,po zakázání ve správci studio jelo bezvadně,vyměnil jsem ji za Pinnacle Media center 310i kartu a ta se studiem dokonce plně spolupracuje.
-
- Informace
-