Bluray rendering

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Romolus
Kontaktovat uživatele:

JSEM ZNECHUCEN!

Potřeboval jsem vyrenderovat video z Canon EOS 7D na BD v max. bitrate, tj. 40Mbit/s. Foťák točí na 45Mbit/25p a já chtěl obraz z něho, co nejméně degradovat. Foťák ukládá videa v .MOV kontejneru. Nic takového se v PS ani zdaleka bitratem nepodobá originál výstupu z EOSu 7D a tak jsem zvolil BD AVC. Jaké překvapení mě čekalo po přepočtu v MediaInfo. PS 14 a 15 je nastaveno na bitrate 40000kbps/ progressive a vyleze z toho video a max. bitrate okolo 23000 kbps a navíc prokládaných!!! Kvalita v procentech je pouhých 63%. :-((

Zkusil jsem to i v AS. Tam byl výsledný bitrate se shodným nastavením na výstupu 31000kbps. Je to lepší, ale je to pořád málo, když je nastaveno 40000 kbps.

Ptám se, k čemu tam to nastavení je, když neodpovídá skutečnosti. Dělají si z nás blázny??? Nejspíš ano a pořádné. Opět mám tedy velkou chuť od PS (AS) utéct. Znovu tedy zkouším Sony Veas Pro. Tentokrát verzi 11. Je mnohem dražší, vím, ale co se dá dělat, když v mém milovaném PS nejde udělat to, co potřebuji. A jeho vývoj je vsadím se, beztak u konce. AS má před sebou ještě dlouhou cestu vývoje k pořádnému odladění. Navíc Sony Vegas Pro je i v 64bitové verzi a to je VELIKÉ PLUS.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Odpověď na Váš problém máte ve vlákně v Avidu.PS 14 jak 15 již nepovažuji za vhodné pro zpracování videa ze současných kamer.Obě jsem přestal definitivně používat.
Zamčeno
  • Informace