Uz vysla oprava 10.1.1.
Kto ma naistalovanu 10.1, tomu staci verzia light
Opravene problemy: prevzate Exac
* Opraveny šedé ikony v časové ose a zastavování programu při zpracovávání velkého počtu obrázků
* Přepnutí záložek Disk, Páska, Soubor v Exportu videa je rychlejší
* Opraveny některé problémy zastavení renderingu či spadnutí Studia
* Upraven výkon při přehrávání časové osy
* Lze nastavit formát progresivního videa
* Lze vytvořit DVD z obrazu ve složce Video_TS
* Opraven problém kompatibility Studia 10 a média DVD+R
* Opravena chyba hlášení stolních přehrávačů "Disc is dirty"
* Opraveno více problémů SmartMovie
Update Studia 10
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Haj,
no to je taky sice dalsi velice pekna oprava, nicmene kdyz nainstaluju PS10+ na P4 3.0 GB 2 CPU s 1 GB pameti, nejede to o moc rychlejc a navic se me stava to, ze kdyz si aktivuju nejake efekty a 3 vypnu zapnu studio, po dalsim spusteni uz neumi precist zadne mpeg ani avi soubory?!?!?
Nevim proc se tak chova.
Kdyz o tom tak premyslim, mel bych radu pro tvoritele:)
Dobry den Avide:)
Co kdyby jste udelali verzi "Pinnacle Studio 9.5+" kde by jste ponechali vse, co je ve verzi predchozi (9.4.XX) a jeste pridali co je ve verzi (10).
1.KEY FRAMES pro efekty.
2.FULLSCREEN nahled
Jinak me 9vitka doposud vyhovuje:)
Co si o tom ostatn9 myslite?
Sak Avid muze byt jako winamp:) Dlouho delali dve verze paralelne.
no to je taky sice dalsi velice pekna oprava, nicmene kdyz nainstaluju PS10+ na P4 3.0 GB 2 CPU s 1 GB pameti, nejede to o moc rychlejc a navic se me stava to, ze kdyz si aktivuju nejake efekty a 3 vypnu zapnu studio, po dalsim spusteni uz neumi precist zadne mpeg ani avi soubory?!?!?
Nevim proc se tak chova.
Kdyz o tom tak premyslim, mel bych radu pro tvoritele:)
Dobry den Avide:)
Co kdyby jste udelali verzi "Pinnacle Studio 9.5+" kde by jste ponechali vse, co je ve verzi predchozi (9.4.XX) a jeste pridali co je ve verzi (10).
1.KEY FRAMES pro efekty.
2.FULLSCREEN nahled
Jinak me 9vitka doposud vyhovuje:)
Co si o tom ostatn9 myslite?
Sak Avid muze byt jako winamp:) Dlouho delali dve verze paralelne.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa zda ze sa vlastne nic nevyriesilo. To ze spravili na zaciatku nejake "omalovanky" a pridali par nepouzitelnych prechodov a nejake smartsoundy nie je podla mna inovacia. Udajne ma teraz PS jadro ako Liquid Edition. Ako sa sprava na compe Liquid Edition neviem posudite lebo som ho nemal nainstalovany.
Je podla mna zbytocne vydavat kazdy rok novu verziu a spustu oprav. Urcite sa mali venovat viac 9 ta uz mala viacere muchy vychytane. Uvidime co spravi novy majitel AVID v buducnosti.
Je podla mna zbytocne vydavat kazdy rok novu verziu a spustu oprav. Urcite sa mali venovat viac 9 ta uz mala viacere muchy vychytane. Uvidime co spravi novy majitel AVID v buducnosti.
Nainstalovala jsem si uprgrade Studia 10+ a při pokusu zpracovat video (mám P4 3.0 GB s 512 MB pameti) jsem si rvala vlasy. S největší pravděpodobností jsem vyhodila prachy za program, který se prozatím nedá používat a vrátím se ke svému Studiu 8, který pracuje bezproblémově.
-
- Kontaktovat uživatele:
wevik:
Zatial si nic blizsieho nespecifikovala :S
Ale skusim poradit, aj ked mam o verzii 10 dost zmiesne pocity.(td).
Odinstalovala si korekte verziu 8, vratane vycistenia registrov?
Aky posledny update verzie 10 si naistalovala? Uz je 10.1.1.
Preco sa vracias ke 8, lepsia bola verzia 9. Ak mas oficialne 10 tak volaj exac, ktory zabezpecuju hotline.
Inak skutocne napis kde su problemy, lebo stroj mas dobry.....
Zatial si nic blizsieho nespecifikovala :S
Ale skusim poradit, aj ked mam o verzii 10 dost zmiesne pocity.(td).
Odinstalovala si korekte verziu 8, vratane vycistenia registrov?
Aky posledny update verzie 10 si naistalovala? Uz je 10.1.1.
Preco sa vracias ke 8, lepsia bola verzia 9. Ak mas oficialne 10 tak volaj exac, ktory zabezpecuju hotline.
Inak skutocne napis kde su problemy, lebo stroj mas dobry.....
Mám oficialní 8 a přešla jsem na oficiální 10. Mám nainstalované obě opravy a Studio jsem měla řádně odinstalované a systém jsem měla projetý posledním Regdelete.
Je pravda, že video, které se pokouším zpracovat jsem na HD dávala pomocí předešlé verze Studia, ale to by snad nemělo vadit, protože to mám stažené v plné kvalitě DV.
Při vložení části videa, tak se mi obraz seká (vyzkoušela jsem zrušit a nastavit: reedit na pozadí, hardwarovou akceleraci... - nic nepomohlo). Program jede velmi pomalu a paměť slyšitelně nestíhá . Věřím, že následné opravy to možná trochu zrychlí, ale v tuto dobu je práce s programem jen pro lidi s pevnými nervy.
Mé další plány jsou prozatím se na program vykašlat, na vánoce si koupit 1GB paměti a pak se pokusit o další střih
Je pravda, že video, které se pokouším zpracovat jsem na HD dávala pomocí předešlé verze Studia, ale to by snad nemělo vadit, protože to mám stažené v plné kvalitě DV.
Při vložení části videa, tak se mi obraz seká (vyzkoušela jsem zrušit a nastavit: reedit na pozadí, hardwarovou akceleraci... - nic nepomohlo). Program jede velmi pomalu a paměť slyšitelně nestíhá . Věřím, že následné opravy to možná trochu zrychlí, ale v tuto dobu je práce s programem jen pro lidi s pevnými nervy.
Mé další plány jsou prozatím se na program vykašlat, na vánoce si koupit 1GB paměti a pak se pokusit o další střih
-
- Kontaktovat uživatele:
Patch 10.1.2 Light pre tych ktori maju naistalovany patch 10.1.1.
Pre ostatnych je tu plna verzia patch 10.1.2
Mal by byt opraveny problem s ruzovym alebo fialovym nahladovom okne behom exportu u AMD procesorov.
Pre ostatnych je tu plna verzia patch 10.1.2
Mal by byt opraveny problem s ruzovym alebo fialovym nahladovom okne behom exportu u AMD procesorov.
Mne poriadne na S10 nefunguje nic. Hoci PS9 mi hralo ako husle. Vystrazne hlasenie mi oznamuje, ze mam pouzivat kartu Ati alebo N-vidia,ale ja mam Matrox. Tak pozdravujem pana Pinnacla a pan Avid nech sa strci do... Samozrejme vsetky patche mam nainstalovane a len boh vie, kolko ich este bude.Majte sa tu dobre, vraciam sa k PS9.
Tak nám právě vyšla BETA verze programu Studio 10.2. BETA (18.01.2006), kdo chce testovat, tak si jí může stáhnout na www.exac.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
no bylo načase ...
Pokud to někdo vyzkoušíte, dejte vědět jak to teď vypadá.
Pokud to někdo vyzkoušíte, dejte vědět jak to teď vypadá.
-
- Informace
-