rozcházení audia proti videu

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Jarda Dudek

Dobrý den, stále mám problám s kamerou avchd / Panasonic /při nahrávání dlouhých záběrů. /Kamera na statívu a snímám celý projev/ Při zkopírování do PC se mi rozejde video se zvukem i o sekundu i více. Prosím o informaci v čem hledat chybu a jak tomo zabránit. Memohu kameru během záběru obsluhovat, protože se k ní dostanu až po skončení projevu.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Moje zkušenost s tímto problémem v dřívějších dobách byla taková, že buď byly špatné ovladače zvukové karty nebo daná zvuková karta nebyla kompatibilní s PS.
voloda

Já děkuji za informaci, ale co s tím mohu udělat?
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Najít si na internetu nejprve nejnovější ovladače dané zvukové karty a když to nepomůže bude třeba vyzkoušet jinou zvukovou kartu. Doufám, že nepracujete s integrovanou zvukovkou v základní desce. Jestli ano, seberte se a běžte si koupit nějakou lepší. Já mohu doporučit CREATIVE Prodigi nebo X-Fi. Klidně stačí nějaká do 1000Kč. Můžete si ale pořídit i lepší a také dražší. Na zpracování videa to už nebude mít vliv.
Voloda

Nejhorší je, že ani nevím jak zjistim co mám za kartu, pc mě věnovala vnučka a moc se v tom nevyznám.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Otevřete start, pravým tlačítkem na Počítač potom Spravovat. Otevře se okno. Vlevo najdete správce zařízení poklepete a tam si najdete Řadiče zvuku, her a videa. To otevřete a ukáže se vám jakou zvukovou kartu používáte.

To mi sem napište, spolu jaký operační systém používáte. Windows 7, XP apod.?
Voloda

objevilo se mě tam "IDT High Definition Audio CODEC" Nevím jestli to je ono, ale nic jiného se mě nezdá. Jinak mám XP.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Na webu jsem našel, že je to ovladač zvuku v notebooku. Vy máte PC nebo notebook?? Tak jako tak to bude zvukovka dle mého mínění integrovaná v základní desce. Možná tu někdo dokáže poradit lépe. Zkuste si stáhnout nejnovější ovladač, co bude na webu k mání, a když to nepomůže a zvuk se bude dále rozcházet, kupte si samostatnou zvukovou kartu.
Voloda

Mám PC, nevím jak se tam dostala karta z notebooku. Přemýšlím o novém PC, tak nevím zda má cenu ještě novou kartu. Jinak děkuji moc za rady a jsem zase o něco chytřejší , já bych hledal chybu v kameře.
Voloda

Mám PC, nevím jak se tam dostala karta z notebooku. Přemýšlím o novém PC, tak nevím zda má cenu ještě novou kartu. Jinak děkuji moc za rady a jsem zase o něco chytřejší , já bych hledal chybu v kameře.
Zamčeno
  • Informace