Animace titulků

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Libor
Kontaktovat uživatele:

Zdravím,

chci se zeptat jestli někdo nevíte, kde se dá v tom totálně nepřehledném a neintuivním menu Pinnacle Studio HD 15 CZ najít něco pro animaci titulků.

Podle nápovědy jsem to nenašel. Přitom by to měla být základní věc pro úpravu titulků, protože pokud tuto funkci PS neumožňuje ani v základní verzi, tak je to software na ho...... !

Doposud jsem filmy stříhal v různých primitivních programech (zadarmo) a všude to byla zcela běžná věc (např. Videospin nebo MovieMaker).
Jsem s tímto programem silně znechucen a lituji 1.250,- Kč které jsem za něj vyhodil !!!
Countc
Kontaktovat uživatele:

Způsobů je několik. Např.: vlevo na boční liště T (zobrazit titulky), vybrat titulek , pravé myšítko vložit do projektu, na časové ose najet na titulek a opět pravé myšítko, vybrat přejít na editor klasických titulků, zvolit Roll nebo Crawl dle potřeby.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

A kdyby ti to nestačilo tady máš návod,jenom místo klipů použiješ titulky.
http://www.youtube.com/user/steviezah#p ... h0xpKQV0DM
steviezah
Kontaktovat uživatele:

karel

Dobrý den!
Nainstaloval jsem si nový Pinnacle 15 HD do Win 7 64bit, ale nedaří se mně zprovoznit editaci titulků.
Okno pro editaci lze sice vyvolat, ale je tzv."mrtvé", nejde nastavovat ani typy a velikost písma, ani panel pozadí ap. Chci-li upravit obsah standardního titulku, napíšu sice text do nabídkového řádku, ale po potvrzení entrem (nebo čím vlastně ?) se nestane vůbec nic!!!
Album vzhledů, pozadí, obrázků a tlačítek se sice po volbě z rolety horní lišty "titulky" ukazují, ale nejde je vůbec použít. Dělám snad v nastavení já nějakou chybu, nebo je chyba na instalačním CD? Na starém počítači jsem měl pod Win xp Pinnacle 9 a tam to fungovalo naprosto bez problémů, myslím tím tu úpravu titulků.
Poraďte, prosím, Díky!!!
Edtason

15 HD ve Win 7 64bit musí šlapat.Mám to samé.Pamatuji,že mě jednou titulky taky zlobili,pomohla nová instalace programu.
Zamčeno
  • Informace