Měl jsem, a ne sám problém s tím, že se v některých AVCHD klipech umístěných do časové osy, nezobrazovala správně zvuková křivka. Popisoval jsem to v jiném vláknu a diskutoval o tom. Teď jsem si udělal čas na experiment, podobně jako Steviezah s čistým systémem W7 Ultimate x64 a AS.
Problémem, který tu popisuji, se dá podle mého soudu napravit - nevím, zda to bude fungovat universálně - tak, že nekorektně zobrazená zvuková vlna v daném klipu jde opravit jednoduše tím, že daný klip vymažu nejen z z časové osy, ale i z kolekce a znovu ho tam umístím a vložím znovu, do timeline. Alespoň u mne to zatím funguje a zvuková vlna se na podruhé zobrazí již korektně.
Dodatek: Domnívám se, že problém se vyskytne, natáhneme-li do nové kolekce klipy hromadně. AS potom jednotlivé klipy načítá do kolekce, což je vidět vpravo dole. Když natahujeme do kolekce klipy jednotlivě (což je, když je klipů mnoho, zdlouhavé a tudíž i únavné), se problém se zvukovou vlnou u mě zatím neprojevuje.
Zajímala by mne případná zkušenost ostatních příspivatélů.
Nekorektní zobrazení zvukové vlny
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahojte
neviem, že či to patrí tu, ale je to problém so zvukom
Keď som projekt vyrenderoval ako AVI bolo všetko ok, ale ak som projekt bez zmeny varenderoval na DVD tak od polovice filmu som mal posunutý zvuk.
neviem, že či to patrí tu, ale je to problém so zvukom
Keď som projekt vyrenderoval ako AVI bolo všetko ok, ale ak som projekt bez zmeny varenderoval na DVD tak od polovice filmu som mal posunutý zvuk.
-
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá na nedokončený render projektu pro export na DVD.Zadejte si před finálním vypálením Vytvořit obrázek a zkontrolujte v soft DVD playeru.Pokud se chyba opakuje,vymažte sobory renderu a nechte projekt přepočítat znova.Opakujte Vytvořit obrázek a zkontrolujte.Když bude chyba znova a ve stejném místě,zkontrolujte projekt v daném místě.Ve starších verzích PS se mi stávalo,že jsem měl mezi klipem a přechodem mezeru,nebo mezi klipy a jiné podobné záludnosti,kterých jsem si nevšim,protože jsem si myslel,mi se to nemůže stát.B)-
-
- Informace
-