Motion Backgrounds.

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
fiepin
Kontaktovat uživatele:

V průzkumníku jsem našel ve Filles - Pinnacle14 podsložky Motion Bacgrounds a ještě tu samou 16x9. Ovšem když pracuji v samotném programu, nikde jsem nenašel kde tyto filmečky spustit. Prosím o radu. Ani v návodu jsem nic nenašel. Děkuji.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Ty to obrázky se otevřou v titulkovači Studia po pravé straně okna na výrobu titulků. Jsou to pozadí pod titulky samotné.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Já to ještě upřesním:
To co popisujete nejsou filmečky ke spuštění,ale pohyblivé pozadí pro menu.(Přeloženo do češtiny.)
Složka Motion Background má uloženo toto pozadí pro formát 4:3 a ta samá složka 16x9 má uložen formát 16:9.Vžádném případě tyto složky nepřemisťujte,jsou svázány s editorem menu.Proto o nich v návodu není zmínka,mohlo by se stát,že méně znalí uživatelé si zásahem do těchto složek zruší přednastavená menu s pohyblivým pozadím.Já si do těchto složek ukládám svoje vlastní pohyblivé pozadí,abych měl všechno pohromadě při tvorbě vlastních menu.
Romolus
Kontaktovat uživatele:

Díky Stevizahovi za vyčerpávající doplnění.
fiepin
Kontaktovat uživatele:

I já děkuji Vám oběma.
fiepin
Kontaktovat uživatele:

V titulkovači jsem našel po pravé straně - najít pozadí - našel jsem Backgrounds - tam se objevila nabídka pozadí, vybral jsem nějaké, dal otevřít jako grafický soubor (samo se nabízí) no a vpravo se otevřela nová okna, ale včechny černá a nic nejde spustit. Co prosím dělám špatně. Děkuji.
steviezah
Kontaktovat uživatele:

Pokoušíš se do klasického titulku vložit pozadí.Proč?Potřebuješ překrýt video něčím jiným a do toho titulek?Jednodušší je použít překryvnou stopu a přes ni obyčejný titulek.
To,že se ti zobrazuje všechno černě,není zcela v pořádku,ale setkal jsem se s tím jenom u neoriginálních verzí.
Toto je podle mně bug,který testerům unikl,jde o špatné načtení seznamu pozadí,ale to neřeším,protože pokud už potřebuju do titulku nějaké pozadí,chci aby mělo průhlednost a možnost změny velikosti a to v klasickém titulkovači neudělám.To je lepší použít titulkovač pro filmové titulky,ale ani ten mi díky mé rozežranosti někdy nevyhoví(:D
Milan

Motion Backgrounds si neotvírej v titulkovači ale normálně jako video nahoře ,najdeš to ve složce Pinnacle Conted MotionBackgrounds a otevřeš všechny soubory, stáhneš na osu a v titulkovači přes to napíšeš titulek.
Milan

Motion Backgrounds si neotvírej v titulkovači ale normálně jako video nahoře ,najdeš to ve složce Pinnacle Conted MotionBackgrounds a otevřeš všechny soubory, stáhneš na osu a v titulkovači přes to napíšeš titulek.
martin10

ja sa chcem opytat c ste spomynali tie pohyblive obrazky ako sa daju pouzit cisto v klipoch ako ked chem pozadie to pohyblive a nato aj fotky cez obraz v obraze to viem spravit ale enviem tam dostat ten pohyblivy obrazok (lebo je to iba ako menu disku ulozene)
Zamčeno
  • Informace