Motion Backgrounds.
-
- Kontaktovat uživatele:
V průzkumníku jsem našel ve Filles - Pinnacle14 podsložky Motion Bacgrounds a ještě tu samou 16x9. Ovšem když pracuji v samotném programu, nikde jsem nenašel kde tyto filmečky spustit. Prosím o radu. Ani v návodu jsem nic nenašel. Děkuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty to obrázky se otevřou v titulkovači Studia po pravé straně okna na výrobu titulků. Jsou to pozadí pod titulky samotné.
-
- Kontaktovat uživatele:
Já to ještě upřesním:
To co popisujete nejsou filmečky ke spuštění,ale pohyblivé pozadí pro menu.(Přeloženo do češtiny.)
Složka Motion Background má uloženo toto pozadí pro formát 4:3 a ta samá složka 16x9 má uložen formát 16:9.Vžádném případě tyto složky nepřemisťujte,jsou svázány s editorem menu.Proto o nich v návodu není zmínka,mohlo by se stát,že méně znalí uživatelé si zásahem do těchto složek zruší přednastavená menu s pohyblivým pozadím.Já si do těchto složek ukládám svoje vlastní pohyblivé pozadí,abych měl všechno pohromadě při tvorbě vlastních menu.
To co popisujete nejsou filmečky ke spuštění,ale pohyblivé pozadí pro menu.(Přeloženo do češtiny.)
Složka Motion Background má uloženo toto pozadí pro formát 4:3 a ta samá složka 16x9 má uložen formát 16:9.Vžádném případě tyto složky nepřemisťujte,jsou svázány s editorem menu.Proto o nich v návodu není zmínka,mohlo by se stát,že méně znalí uživatelé si zásahem do těchto složek zruší přednastavená menu s pohyblivým pozadím.Já si do těchto složek ukládám svoje vlastní pohyblivé pozadí,abych měl všechno pohromadě při tvorbě vlastních menu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky Stevizahovi za vyčerpávající doplnění.
-
- Kontaktovat uživatele:
I já děkuji Vám oběma.
-
- Kontaktovat uživatele:
V titulkovači jsem našel po pravé straně - najít pozadí - našel jsem Backgrounds - tam se objevila nabídka pozadí, vybral jsem nějaké, dal otevřít jako grafický soubor (samo se nabízí) no a vpravo se otevřela nová okna, ale včechny černá a nic nejde spustit. Co prosím dělám špatně. Děkuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokoušíš se do klasického titulku vložit pozadí.Proč?Potřebuješ překrýt video něčím jiným a do toho titulek?Jednodušší je použít překryvnou stopu a přes ni obyčejný titulek.
To,že se ti zobrazuje všechno černě,není zcela v pořádku,ale setkal jsem se s tím jenom u neoriginálních verzí.
Toto je podle mně bug,který testerům unikl,jde o špatné načtení seznamu pozadí,ale to neřeším,protože pokud už potřebuju do titulku nějaké pozadí,chci aby mělo průhlednost a možnost změny velikosti a to v klasickém titulkovači neudělám.To je lepší použít titulkovač pro filmové titulky,ale ani ten mi díky mé rozežranosti někdy nevyhoví(:D
To,že se ti zobrazuje všechno černě,není zcela v pořádku,ale setkal jsem se s tím jenom u neoriginálních verzí.
Toto je podle mně bug,který testerům unikl,jde o špatné načtení seznamu pozadí,ale to neřeším,protože pokud už potřebuju do titulku nějaké pozadí,chci aby mělo průhlednost a možnost změny velikosti a to v klasickém titulkovači neudělám.To je lepší použít titulkovač pro filmové titulky,ale ani ten mi díky mé rozežranosti někdy nevyhoví(:D
Motion Backgrounds si neotvírej v titulkovači ale normálně jako video nahoře ,najdeš to ve složce Pinnacle Conted MotionBackgrounds a otevřeš všechny soubory, stáhneš na osu a v titulkovači přes to napíšeš titulek.
Motion Backgrounds si neotvírej v titulkovači ale normálně jako video nahoře ,najdeš to ve složce Pinnacle Conted MotionBackgrounds a otevřeš všechny soubory, stáhneš na osu a v titulkovači přes to napíšeš titulek.
ja sa chcem opytat c ste spomynali tie pohyblive obrazky ako sa daju pouzit cisto v klipoch ako ked chem pozadie to pohyblive a nato aj fotky cez obraz v obraze to viem spravit ale enviem tam dostat ten pohyblivy obrazok (lebo je to iba ako menu disku ulozene)
-
- Informace
-