Zpožďování zvuku
Nemáte prosím zkušenost se PS 14.- při přehrání nahrávky se mi zvuk zpožduje proti videu.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ke zpoždění zvuku dochází i v původním souboru než jej vložíte do PS?O jakou nahrávku se jedná?Z páskové kamery při importu?Nebo jde o nějaký film odněkud stažený?
-
- Kontaktovat uživatele:
Já mám zkušenost se zpožďováním zvuku takovou. Stávalo se mi to, už je to hodně dávno, když jsem měl špatné ovladače zvukové karty. S nejnovějšími ovladači problém zmizel.
Ke zpožďování dochází až v PS původní soubor hraje dobře.Jedná se o nahrávku z kamery Canon HD.
-
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji,v tom případě je možné,že bitrate zvuku je příliš vysoká,nebo se rozchází synchronizace.Dělá Vám to jen u jednoho souboru nebo všechno z kamery?Je-li to možné pověste toto video někde ke stažení,podívám se na to.Prověřte i možnost jak píše Romolus,je pravděpodobné,že zvuková karta ve spolupráci s PS nestíhá.Většinou se mi to stává při laborování s konvertovanými soubory a neuvědomím si omezení zvukovky.Na tento problém většinou stačí,když vzorkovací kmitočet je nastaven např. na 48 a více kHz a karta umí jenom 44Khz.Samozřejmě ve WMP to přehrát jdeX(
Diky za info,jak si to pořád pouštím a zkouším vše možné začíná se mi zdát,že zvuk jede dobře,ale obraz se spomaluje.Já už nevím co s tím.Jestli v PS nestíhá grafika?Nebo mám chybu v nastavení?
-
- Kontaktovat uživatele:
O opožďování obrazu v pinnacle jsem osobně neslyšel. Když jsou problémy s obrazem, většinou je trhavý nebo se objevují kostičky. Píšete, že používáte kameru Canon HD, domýšlím si proto, že točíte HD nebo dokonce Full HD video. Mohl byste to prosím upřesnit. Nebylo by naškodu napsat, s jakými parametry používáte počítač (popis komponentů). Jaký používáte výstup videa? AVCHD DVD nebo MPEG2 DVD. V pinnacle vypněte funkci přehrávat obraz ve vysokém rozlišení a také vypněte renderování při editaci videa. Stačí, když se spočítá při finálním přepočtu videa do výstupního souboru.
Mám problém se zvukem....přestal mě v pinnaclu úplně jít,mám 14ku ultimate collection,přitom s ním doposud nebyl problém,vše se zdá zapojené správně,zvuk prostě nejde jen v pinnaclu,ani když otevřu starší projekt,ani v novém.....
ještě dodatek...pokud projekt uložím jako soubor tak zvuk pak už funguje...prostě jen v pinnaclu ne
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkontrolujte zda nemáte vyplou stopu zvuku.Návod co tím myslím máte zde:
http://www.youtube.com/user/steviezah#p ... JtF4PVSJHY
http://www.youtube.com/user/steviezah#p ... JtF4PVSJHY
-
- Informace
-