Zdravím,
nedokáži se zbavit nepříjemného problému při exportování HD videí
Po exportu se ve videu na náhodných místech objevují obrázky, které tam nepatří a problikávají do videa (jsou to záběry třeba ze začátku videa).
Zkouším exportovat jak do divx tak mp4, ale problém přetrvává.
Zkouším mít zdroj uložené na jednom disku a exportovat na disku druhý, ale nic se nezmění. Stejně tak i když pracuji pouze na jednom disku.
Vypnul jsem všechny ostatní procesy, aby mi do exportu nic dalšího nezabíralo procesorový čas, disk si teď jen tak občas chroupne, ale stejně tento problém přetrvává.
Neřešil někdo podobnou záležitost? Díky za podněty
problém exportu v HD
tak při dalším exportu to samé
viz. kde je jasně vidět už za začátku problikávání snímku, které nemají ve videu být
intel core2 duo 4 ghz, 4 gb ram, nvidia geforce gtx260
už fakt nevím nepoužitelné to je
viz. kde je jasně vidět už za začátku problikávání snímku, které nemají ve videu být
intel core2 duo 4 ghz, 4 gb ram, nvidia geforce gtx260
už fakt nevím nepoužitelné to je
Teda u Pinnaclů už se nedivím vůbec ničemu. Až si někdy říkám, proč v tom softu vůbec ještě dělám. Asi dílem z pohodlnosti a dílem proto, že už jsem za ty roky dal za nákupy různých bonusů dost peněz. Tahle vada je jenom u HD exportu, nebo se projevuje i v klasickým rozlišení? V HD jsem zatím ještě export nezkoušel.
vlastně jsem nezkoušel export do nižšího rozlišení, zatím jen 720 a 1080 a v obou případech hd či full hd to dělá.
zkusím export v nižším rozlišení a dám vědět..
zkusím export v nižším rozlišení a dám vědět..
-
- Informace
-