Dobrý den, hledal jsem ale nenasel jsem zde (mohl jsem přehlédnout a tímto se jinak omlouvám) .
MAM kameru SONY s HDD co nahrává v formátu AVCHD. Ke kamere byl přiloženo CD se souborem ktrý to umí stáhnout. Když dám potom v pinacle otevřít tyto soubory tak tak je nepodporuje. jsou tam soubory s koncovkou "modd" a "moff" . Zkoušel jsem v Pinaclu dat stáhnout z kamery, ale ani jí to nenajde, že je zapnutá. Kamera po zapnutí chce povolit USB co povolím, ale reakce v pinacle žádná. Omlouvám se, ale jsem jen slavnostní uživatel kamery, ale možná někde tápu v nastavení a zde pro odborníka to bude hračka.. Děkuji za jakoukoliv pomoc.
stažení souborů z SONY Handycam HDR SR 10E
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud natáčíš do AVCHD tak to ve studiu 11 neotevřeš. Jde to stáhnout přes ten program od Sony a nějak základně i zpracovat a vytvořit DVD (myslím se to jmenuje Picture Media Browser, klikneš tam pravým tlačítkem na to video a je tam nějaká volba pro převod).
Zpracovat přímo AVCHD umí myslím až Studio 12 Plus.
Jediná možnost by tedy byla stáhnout to přes program od Sony, v něm to převést do mpeg2 (umí to) a to už pak studio umí zpracovat. Nebo natáčet pouze do mpeg2. Je to sice nevyužití kamery, ale pokud výsledek skončí na DVD tak je to stejně jedno.
... nebo pořídit Studio 12 (http://www.exac.cz/Pinnacle/product5.ph ... 12plus.php), případně jiný software (pokud bych měl pořizovat tak jedině Sony Vegas)
Zpracovat přímo AVCHD umí myslím až Studio 12 Plus.
Jediná možnost by tedy byla stáhnout to přes program od Sony, v něm to převést do mpeg2 (umí to) a to už pak studio umí zpracovat. Nebo natáčet pouze do mpeg2. Je to sice nevyužití kamery, ale pokud výsledek skončí na DVD tak je to stejně jedno.
... nebo pořídit Studio 12 (http://www.exac.cz/Pinnacle/product5.ph ... 12plus.php), případně jiný software (pokud bych měl pořizovat tak jedině Sony Vegas)
Mrkni na moje příspěvky v sekci Studio 12. Tvorba projektů ve vysokém rozlišení. Možná Ti to pomůže.
-
- Informace
-