Menu - kapitly

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
Pavel

Mám PS 12 ultimate. V něm si připravím film s menu, kde se jeví vše tak jak bych chtěl mít výsledné DVD. V projektu kapitoly jsou a v menu jsou odkazy na kapitoly,. Po vytvoření DVD však v menu je jen jedna kapitola a film se musí přehrát v jednom kuse. Nevím jestli jsem to napsal srozumitelně, dokázal by mi někdo poradit?
Máca

Koukněte na téma menu + podmenu, už jsme to tady řešili, dost asi záleží, jak jste to menu dělal, důležité je začít odzadu, už se mi to skutečně podařilo a funguje to, pokud máte 2 menu, důležité je začít nejdřív od 2. menu nastavit kapitoly atd. a potom teprve 1. menu, záleží jak to máte. A když dáte v projetku přehrát jako dvd tak Vám to funguje ? No taky jsem s tím měla problémy, ale když jsem to dělala odzadu, tak to skutečně funguje OK, akorát když chci přehrát nějakou kapitolu, tak potom jede už celý film do konce, to prý PS neumí, pouze úpravou nějakých IFO souborů, je to tady taky někde popsané, to jsem ještě nezkoušela. Když tak napiště konkrétně, jak to máte, třeba něco vymyslíme. Tak hezký zbytek neděle
Pavel

jojo, četl jsem tu diskuzi, zkoušel jsem oboje, tzady nejdřív jak píšete 1. menu a pak druhé, ale i nejdříve 2.menu a pak až 1., ale výsledek je bohužel stejný. No nějak na to zkusím přijít
Máca

když tak napište, jak to máte, tzn. počet kapitol v menu + co s čím máte propojený, třeba mě něco napadne, taky mně to chvíli trvalo, ale pak se ukáže, že to není složitý a opravdu to funguje, jen ty jejich nápovědy jsou podle mě na nic. Tak když tak písněte, ráda poradím, když budu vědět, taky jsem byla za každou radu vděčná
Zamčeno
  • Informace