Zmizení projektu
Zdravim. Když sem chtel ulozit projekt, tak mi vyskakovali napisy, jakoze s tim je nakej problem a jestli to chci zkusit znova nebo ne, tak sem po par pokusech dal ne a zavřel pinnacle. Při dalším zpuštění jsem zjistil, že celý projekt zmizel a zbyl po nem jen šedivý soubor bez koncovky a Můj film.stx který sem zkoušel podle rady přejmenovat, ale ukazuje to, že to je nekompatibilní. Pak jsem se podíval do C:\Documents and Settings\All Users\Data aplikací\Pinnacle Studio\Data\Render a našel sem složku LEOGANG(název projektu) E06000A1, která má nákejch 61GB a ve které jsou složky Alternate, img, peak, pre, tmp a videa DIF upravená tak, jak sem je měl v tom projektu plus k tomu soubory ALP a 2VUY. Nevíte někdo jestli je možné z toho udělat zase projekt, docela sem se na tom nadřel ( a sakra nevim proč si to nezazálohoval) tak to nechci ztratit. Díky moc za rady
Mam ten samy problem Projekt sem ukladal, pak se mi program jednou kousnul,tak sem musel na tvrdo vypnout PC, kdyz sem znova spustil Pinnacle (verze 11) a otevrel projekt,tak tam nic nebylo.. PLS HELP
-
- Informace
-