Zdravím,
mam problém s vytvořením DVD. Když PO vytvoření DVD mrknu na výsledek, tak je vždy na stejném místě obraz zobrazen útržkovitě (asi tak, jako když se díváš na renderaci). Toto trvá asi 30 sek. a pak to dál šlape normálně, toto se opakuje na jednom DVD několikrát. Zkoušel jsem to i přeinstalovat a nepomohlo to.
Nemůžete někdo prosím pomoct?
DÍKY
Po vytvoření DVD problém s obrazem
-
- Kontaktovat uživatele:
Může to být špatně vypálené - zkus to projet nějakým testovacím programem, nebo to zkopíruj do PC a mrkni na to tam.
Pokud to dělá studio, tak před renderováním odstraň pomocné soubory () a vypni všechny nepotřebné programy a úlohy (antivir, apod.).
Pokud to dělá studio, tak před renderováním odstraň pomocné soubory () a vypni všechny nepotřebné programy a úlohy (antivir, apod.).
Díky,
ale ono to dělá právě jak v PC tak i na vypáleném DVD. Když si to prohlídnu v PS před renderováním, tak to jede normálně...
Pomocné soubory jsem samozřejmě odstranil a nepotřebné programy jsem taky povypínal, problém přetrvává....
Asi budu muset zformátovat C: a přeinstalovat systém....
Každopádně díky....
ale ono to dělá právě jak v PC tak i na vypáleném DVD. Když si to prohlídnu v PS před renderováním, tak to jede normálně...
Pomocné soubory jsem samozřejmě odstranil a nepotřebné programy jsem taky povypínal, problém přetrvává....
Asi budu muset zformátovat C: a přeinstalovat systém....
Každopádně díky....
-
- Informace
-