Prevod Smartround do verze 12
-
- Kontaktovat uživatele:
Rad bych vedel, zda-li se uz nekomu podarilo dostat soubory Smartsound do nejnovejsi verze Studia 12. Na nekterych zahranicnich forech se jim to zjevne povedlo. Me nejde nainstalovat ani Quicktracks 3.0.9.0 . I kdyz ho tam instaluji, tak se mi stale objevuje verze 3.0.2.4. Pokud se vam to nekomu uz povedlo, dejte prosim do placu nejaky ten postum, jak jste to udelali.
Mě se to povedlo na první pokus, už jsem to řešil, když jsem si koupil Studio 11. Postup je stejný i u 12. Musí se použít instalační soubory smart soundu ze studia 10, starší nefungují.
Z instalačního CD disku se nejdříve nainstaluje soubor Smart sound Pinnacle Music.exe, potom Quicktracks Installer.exe.
Aby SmartSoud fungoval, musí být v systému nainstalovaný ještě přehrávač QuickTime. V programu pak je možnost vybírat mezi zvuky Smart soud a Scorefitter.
Z instalačního CD disku se nejdříve nainstaluje soubor Smart sound Pinnacle Music.exe, potom Quicktracks Installer.exe.
Aby SmartSoud fungoval, musí být v systému nainstalovaný ještě přehrávač QuickTime. V programu pak je možnost vybírat mezi zvuky Smart soud a Scorefitter.
-
- Kontaktovat uživatele:
Zatim se mi podarilo to dostat pouze do Studia 11. Jaky je tedy postup do studia 12 ? Nejdriv verzi 10 (cistou nebo plus ?), potom instalnout smartsoundy a nacist je v 10, potom dat studio 12, Music.exe, Quicktracks Installer.exe, (tyto 2 exe ze studia 10 ?) ??? QuickTime mam verzi 6.5. Uz s tim laboruji docela dlouho kvuli tomu se porad drzim studia 9. Dej mi prosim te presnejsi postup.
Je to daleko jednodušší. Nejdřív kompletně nainstaluješ studio 12. Pak vezmeš instalační disk studio 10, nespouštíš z něj celou instalaci, pokud naběhne sama, tak ji stornuješ. Na disku najdeš jen ty dva uvedené soubory (myslím, že jsou ve všech verzích studia 10) a spustíš je. To je celé. Při instalaci smartsoudů samozřejmě studio 12 nesmí být spuštěné. Na verzi QuickTimu snad nezáleží. Po spuštění programu Studio 12 pak volbou v menu NÁSTROJE - VYTVOŘIT HUDBU NA POZADÍ otevřeš okno s hudebními skladbami. V základu vidíš jen skladby scorefitter, ale pokud klikneš nahoře na roletku ZDROJ, tak jako druhou volbu by to mělo nabídnout skladby smartsoud.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak se mi to stejne nepodarilo tam dostat. Nejdrive to po me chtelo unistal quicktrack a potom to hodilo 2 errory. Nicmene jsem na strankach smatsoundu stahl nejnovejsi quicktrack 3.0.9.0. a tam probehla instalace bez problemu. Ve Studiu mi to vsak nabizi stale jen Scorefitter. Smartsound bohuzel nikde. Takze to vypada, ze budu muset vydrzet s verzi 9.4.3 i nadale.
Odzkoušel jsem to víckrát na více počítačích (XP, Vista) a vždy bez problému. Asi bude chyba v tom, že máš v počítači těch Studií naplácaných několik přes sebe. Ony se navzájem nemají rády. Měl bys tam tedy mít jenom Studio 12, do kterého přidáš Smartsound ze studia 10. Těžko můžeš doinstalovávat Smartsound ze Studia 10 do Studia 12, když se ti tam plete ještě ten původní Smartsouond ze Studia 9, o kterém píšeš, že je používáš. Myslím, že tvůj počítač je ve stavu, kdy mu nepomůže ani REGDELETE, ale pokud uvedený postup aplikuješ na čistou instalci Windows, bude to chodit na sto procent.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ok...urcite to vyzkousim samostatne bez verze 9. Jen jeste jedna vec. Mas to vyzkousene treba s predem nainstalovanou verzi 11 ? Ptam se kvuli prenosu bonusovych doplnku.
-
- Informace
-