Pinnacle 12 renderuje jen asi 7 minut

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
jerry48
Kontaktovat uživatele:

Mám nově nainstalovanou verzi Pinnacle 12.Před tím jsem používal Pinnacle 9.4. a vše bylo v pohodě.Problém který teď řeším spočívá v tom,že se mi z celého editovaného filmu vyrenderuje jen asi 7 min. tj.11 705 snímků.Zkoušel jsem to několikrát za sebou a pokaždé se stejným výsledkem.Klíče mám snad od všeho co se mi tam vešlo,Používám Windovs XP a PC s dostatečným výkonem.Poradí mi někdo?Díky
KLubas

Mrkněte se do problematického místa, jestli tam nemáte mezeru (roztáhněte časovou osu na max), případně jestli se vám nepřekrývají klipy (zobrazte si textový výpis), časové údaje jednotlivých klipů a efektů na sebe musí plynule navazovat, nesmí se překrývat.
Rockmen

Stalo se mi něco podobného. Dlouho jsem pátral a nakonec jsem zjistil, že chyby byla ve špatně nahraném videu. Stačilo ho znovu nahrát a vše bylo OK. Občas se múže chyba stát i na výkoném PC, záleží na přenosu a zápisu na disk.
jerry48
Kontaktovat uživatele:

To Klubas: Díky za radu.Podrobně jsem prozkoumal video stopu v kritickém místě.I když mezeru jsem žádnou nenašel,tak jsem se zaměřil na přechody v tomto místě.Všechny jsem asi ve 2 minutách zaznamu smazal,nechal spojit klipy,znovu rozdělil a opět vložil nové prolínačky.A ejhle vše fungovalo a problém je vyřešen.Už se mi renderuje záznam na celou délku.PROBLÉM DĚLAL ASI NEJAKÝ PŘECHOD KTERÝ KLIPY NECHTĚNĚ ROZDĚLIL.Tak že vím na co se popřípadě zaměřit,kdyby se mi to náhodou někdy opakovalo.Nevěděl jsem jestli to náhodou nebylo Studiem,protože jsem dělal první film ve Studiu 12.Před tím jsem používal 9.4.
Ještě jednou mnohé diky.S pozdravem JERRY 48
Zamčeno
  • Informace