Transfer content

Fórum ke všem verzím Pinnacle Studia 10 až 15
Zamčeno
multa60
Kontaktovat uživatele:

Dočetl jsem se ,že St.12 má v sobě nástroj TRANSFER CONTENT ,který dokáže převést zakoupený bonusový obsah min.studií(10 a 11).Mám z desítky verze Titan 4 ks.Můžete mi někdo poradit, jak to tam dostat.Děkuji předem.
KLubas

Dobrý večer,

dělal jsem to již před nějakou dobou, takže nevím, jestli to bude zcela přesné, ale asi takhle:
spustíte Start/Všechny programy/Studio 12/PNástroje/Přenos obsahu
pravděpodobně se objeví hláška, že program nenalezl dřívější verze programu.
budete následně vyzván, abyste vložil disk s obsahem a určil jestli se jedná o verzi studia 10 nebo 11.. Poté by mělo dojít k přenesení obsahu.
multa60
Kontaktovat uživatele:

Děkuji KLubasovi,ještě pro jistotu jsem poslal dotaz na tech.podporu do EXACu,kde jsem registrován.Záležitost je vyřešena,takže i jim touto cestou děkuji.
A teď postup pro ty,kteří se také s tímnto problémem budou potýkat.
1. Vložte do CD mechaniky Studio 12
2. Zvolte poslední volbu: Převést obsah
3.Spustí se průvodce,který vás povede ke zdárnému konci
V podstatě jde o to,že všechny bonusové media nainstalujete na svůj PC a potom znovu spustíte průvodce ,který tyto obsahy převede do Studia 12.Je to super,mám tam ted spoustu efektů,titulků,přechodů atd.
rejmi
Kontaktovat uživatele:

Zacal jsem trochu experimentovat a chtel bych prejit na Studio 12. Uz se mi podarilo dostat do ni vsechny Smartsoundy. Prevedl jsem i veskery bonusovy obsah z verzi 10 a 11. A tady nastava problem. Abych je vubec mohl prevest, musel jsem predchozi verze nejprve nainstalovat. Mit ovsem 3 verze Studia v pc muze zpusobovat velke problemy. Po odinstalaci starsich verzi mi prestaly fungovat HFX prechody a Studio vzdy spadne. A jeste jedna vec. Premium pack HFX Volume 3 se mi sice bez problemu nainstaluje, ale pri pouziti nektereho prechodu z tohoto packu se mi zadny neprojevi. Zajimal by me vas postup pri prechodu na verzi 12.
kajko

Já myslím, že experimentuješ úplně zbytečně. Správný postup máš popsaný v předchozích příspěvcích, stačí umět číst a dodržet ho. Rozhodně není třeba napřed instalovat předchozí verze studia, to je spíš na závadu, protože to zaplevelí počítač spoustou smetí, které se těžko odstraňuje. Instaluje se rovnou Studio 12. Průvodce převodem obsahu ti přesně napovídá co máš dělat a ty jenom vkládáš do mechaniky instalační disky s tím starým bonusovým obsahem.
Zamčeno
  • Informace