Mám problém,
udělal jsem si film s menu. Když si menu vyzkouším v Pinnacle tak tam funguje, ale když celý film vyrenderuju na DVD tak tam už menu nefunguje. Nemáte s tím někdo zkušenost?
Díky!
menu na DVD nefunguje
Podobný problém znám již rok - když má menu více stránek a užívají se tlačítka s náhledem, tak první stránka je OK, ostatní však zelené či modré (tlačítka tam zůstávají skryta pod tou zelení, když je však člověk odhalí lze na příslušnou kapitolu skočit...). Na anglických stránkách doporučují aktualizovat OS, Studio, driver od grafické karty, vymazat dočasné soubory a vyrenderovat projekt znovu...
Když jsem to vše udělal - dopadlo to stejně. Jediné co mohu nyní doporučit - nepoužívat tlačítka s náhledem. Pak to jde.
Když jsem to vše udělal - dopadlo to stejně. Jediné co mohu nyní doporučit - nepoužívat tlačítka s náhledem. Pak to jde.
Dobrý den,, mám verzi 11 plus ultimate a po zhotovení video projektu z formátu AVCHD na DVD mi nejde zhotovit export při exportu se mi to vždy sekne ve čtyřech minutách z 22ti minutového projektu,, a to ve střihu mezi klipy,,( to samé se stane i při exportu na soubor avi, ale v jiném místě) zkusil jsem i export projektu bez efektů, tím sem sedostal asi na 8 minut záznamu po kterých se to zase seklo,,, volného místa na disku mám víc než dost a počítač výkonější než je doporučený,,, poradíte mi? díky
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Informace
-