Ahojky.. prosim o radu.
Chtel jsem si prevest video z videokamery Canon MD255 pres FireWire do notasu MSI VR601.
Pouzivam program Pinnacle Studio 11 Plus. Doma na stolnim pc mi vsechno funguje jak ma..ale jakmile dam tady prevest video tak se se Pinnacle tvari jako ze nahrava ale pritom se film nenahrava... Na kamere vsechno bezi jak ma.
Zkusil jsem i Windows Movie Maker a ten dela totez...dam nahravat a kamera se zacne normal prehravat ale nenahraje se do notase nic....
Moc prosim poradte.. uz jsem zkusil co se dalo..
Odebrat ze spravce zarizeni znova pridat...NIC
Kodeky odinstalovat a nainstalovat znova..NIC
Moc prosim poradte..diky moc
Nejde nahrat video do NB pres FireWire
nikoho nic nenapada???......za kazdou radu budu vdecny.... ja uz si opravdu nevim rady
Tak to netuším. Možná jde o nějaký problém s kodekem kamery, nebo tak něco. Ale doporučil bych ti zajít na www.videokamery.cz. Tam by ti mohl někdo v diskuzi poradit.
Něco podobného se mi stalo je to asi 2 roky zpět. Shodou okolností to byla taky kamera Canon typ už bohužel nevím (byla půjčená). Udělalo to přesně jak popisuješ, jen to zaznamenalo zvuk Noťas byl DELL. Řekl bych, že to byl problém noťasu jakoby nestačil zapisovat. Ono přeci jen normální comp je na tohle lepší pokavaď se nejedná a nějaké super dělo.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja som mal podobný problém a vyriešila to výmena kábla. Do dnešného dňa mi to nelezie do hlavy, veď zapojenie je rovnaké. Aj keď viem že káble sa robia 4/4 pin, 4/6 pin a 6/6 pin.
Netvrdím, že to pomôže, ale za pokus to stojí.
Netvrdím, že to pomôže, ale za pokus to stojí.
dekuji moc za odpovedi..
Zkusim kabel a zkusim napsat na videokamery.cz
Me nejde nahrat ani zvuk ani video... a ani pres MovieMaker to nejde a na velkem PC neni jediny problem... Tak prave nevim jestli neni problem s notasem naky... Ale zkousel jsem na tento nootebook i jinou kameru se stejnym kabelem a dela to uplne to samee...
Zkusim kabel a zkusim napsat na videokamery.cz
Me nejde nahrat ani zvuk ani video... a ani pres MovieMaker to nejde a na velkem PC neni jediny problem... Tak prave nevim jestli neni problem s notasem naky... Ale zkousel jsem na tento nootebook i jinou kameru se stejnym kabelem a dela to uplne to samee...
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
k tvému problému s nahráváním přes firewire do noťasu.
To samé se stalo mě minulej rok když jsem si koupil PS 11 Ultimate. Zároveň jsem si koupil i nový noťas. Každá kamera fungovala, ale z řady Cannon žádná. Měnil jsem kabely a taky nic. Nakonec jsem se dostal na podporu Cannon a ozvali se mě technici až z Londýna. Řešili jsme to měsíc po telefonu a emailem. Musím říct že se snažili problém opravdu řešit,nakonec to skončilo tak,že jsem vyzkoušel 6 noťasů a nakonec jedinej kterej jel bez problému je Acer Travel Mate 5720G postavenej na Intelu Centrino Duo. Nepomohli mě ani na Exacu. Chlapci v Londýně došli k názoru,že je to problém procesorů které ještě nemají potřebné ovladače,údajně to zkoušeli a došli ke stejnému výsledku. V každém případě radím ještě vyzkoušet různé kabely jak psal Joe-Joe. pokud to nepomůže,tak asi už nic. Na videokamerách nevěděli taky nic. Cannon je dobrá značka,aspoň já jsem spokojen,ale někdy jsou bohužel problémy. Tak že přeji úspěšné doladění kompu...
k tvému problému s nahráváním přes firewire do noťasu.
To samé se stalo mě minulej rok když jsem si koupil PS 11 Ultimate. Zároveň jsem si koupil i nový noťas. Každá kamera fungovala, ale z řady Cannon žádná. Měnil jsem kabely a taky nic. Nakonec jsem se dostal na podporu Cannon a ozvali se mě technici až z Londýna. Řešili jsme to měsíc po telefonu a emailem. Musím říct že se snažili problém opravdu řešit,nakonec to skončilo tak,že jsem vyzkoušel 6 noťasů a nakonec jedinej kterej jel bez problému je Acer Travel Mate 5720G postavenej na Intelu Centrino Duo. Nepomohli mě ani na Exacu. Chlapci v Londýně došli k názoru,že je to problém procesorů které ještě nemají potřebné ovladače,údajně to zkoušeli a došli ke stejnému výsledku. V každém případě radím ještě vyzkoušet různé kabely jak psal Joe-Joe. pokud to nepomůže,tak asi už nic. Na videokamerách nevěděli taky nic. Cannon je dobrá značka,aspoň já jsem spokojen,ale někdy jsou bohužel problémy. Tak že přeji úspěšné doladění kompu...
martinek.p: moc dekuji za odpoved .... toto jsem potreboval slyset, aspon jsem o krucek dal v reseni problemu.. Bal jsem se aby nebyl spatny FW v NB...
Jeste jednou mockrat dekuji za odpoved hodne mi pomohla
Jeste jednou mockrat dekuji za odpoved hodne mi pomohla
-
- Kontaktovat uživatele:
Jsem rád že Ti to pomohlo aspoň trochu,vím totiž čím jsem si minulej prošel já,a vůbec jsem si nezáviděl.
-
- Informace
-