Vydání Studia 12 se blíží, předprodej zahájen ...
http://www.pinnaclesys.com/studio12preorder/
Jen pro cenové zamyšlení ... :
Studio 12
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
To cenové zamyslenie je už tvrdá realita. Skutočne mi je záhadou prečo musia každy rok vydať novú verziu, keď nie je seriózne odladená stará.
Studio 12 jsem si koupila v Ultimate verzi - je to rychlejší, je tam dost rozšíření... ale kdo si koupil HFX 1 a 2 tak má smůlu ve 12 je nerozchodí. Jinak se mi podařilo nainstalit vše co jsem měla dokoupené od st.10 a 11. Instalaci je nejlepší provést na čistý pc. Pokud by někdo přišel způsob jak tam ty HFX dostat dejte vědět.
Úplně jednoduše - součástí instalačního CD je nabídka na přenesení nainstalovaného obsahu. Ze starších verzí se přeneslo úplně vše (RTFX 1-2, HFX 1-2, BiasSound) zkrátka vše co bylo dokoupeno do verzí 10 příp. 11.
Ahoj,
mám doma verzi 9.4 ale moc jsem s ní nepracovala. Teď mám dítko a natáčím na plné obrátky. Uvažuji o koupi nejlepší verze. Znamená to, že verze 12 když je nejnovější je také nejlepší? Nebo stačí dokoupit nějaké balíčky k mé 9.4. Kolik prosím taková 12 stojí cca? A kde se tyto inst. programu na Netu kupují? Díky za odpověď.
mám doma verzi 9.4 ale moc jsem s ní nepracovala. Teď mám dítko a natáčím na plné obrátky. Uvažuji o koupi nejlepší verze. Znamená to, že verze 12 když je nejnovější je také nejlepší? Nebo stačí dokoupit nějaké balíčky k mé 9.4. Kolik prosím taková 12 stojí cca? A kde se tyto inst. programu na Netu kupují? Díky za odpověď.
Jindro zkuste www.exac.cz. To je oficiální prodejce produktů Pinnacle pro ČR. Měla by jste získat všechny potřebné informace včetně cen. To, že je momentálně ke koupi studio 12, tedy nejnovější verze, neznamená že je nejlepší (mnozí uživatelé by mohli vyprávět např. přechod z 9 na 10). Je prostě nejnovější a teoreticky.... by měla být i možná lepší než předchozí (mám PS11, takže neposoudím). Co ale platí jistě je to, že v rámci studia 12 je nejlepší (nejvybavenější) verze Ultimate. Kromě řady nástrojů, získáte v této verzi např. zelené klíčovací plátno.
Ahoj,
nemá tady někdo zkušenosti se zpracováním AVCHD 1920 ? Koupil jsem novou kameru a starý počítač si ani neškrtne. Chci koupit nový PC s novým PS 12 ultimate, ale když jsem viděl požadavky PS 12 na hardware, tak jsem se zhrozil. Děkuji za každou zkušenost.
nemá tady někdo zkušenosti se zpracováním AVCHD 1920 ? Koupil jsem novou kameru a starý počítač si ani neškrtne. Chci koupit nový PC s novým PS 12 ultimate, ale když jsem viděl požadavky PS 12 na hardware, tak jsem se zhrozil. Děkuji za každou zkušenost.
jo,jo díky za radu. Tak P12 Ult. už mám. Ale měla bych ještě jednu prosbu o radu. Protože dělám především filmíky pro dítka, ráda bych jim vložila do klipu dětské písničky. Zatím používám pouze vlastní zdroje (CD), ale to nemůžu používat dokola. Poradíte mi stránky, kde si můžu stáhnout legálně zdarma nějaké melodie (např. z večerníčků, pohádek) vlastně aspoň něco. Úplně nejraději bych byla, kdyby to byly melodie nezpívané. Existuje vůbec něco takového nebo chci moc a musím si dále dokupovat CD. Díky za info.
-
- Informace
-