Rendering do MPEG 2

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Zamčeno
Bucci

Zdravim,
mam Pinnacle Studio 9 v. 9.4.2. a mám vytvořený projekt (postupně bude těch projektů asi 12, ale to je vše v pohodě....
ale když chci vyexportovat video do MPEG 2 (DVD kompatabilní) tak vždy Studio zamrzne (cca po 2 - 5 minutách) a pak to spadne....

nevim jestli je to PC (zatím to je největší projekt) ale dřív jsem problémy neměl
mam P3 na 1300 Mhz a 512 MB SDRAM

nevíte jak vyřešit dannou situaci?
jets

Problem je na 99% v patchi 9.4.2. - mám úplně stejný problém - dokonce mi Pinnacle padá i při práci v albu... Na Exacu mi řekli že o tom ví - že je to problém od patche 9.4.1. který má snad vyřešit další oprava. Jediný způsob do další opravy je zkusit beta verzi dalšího patche (mě to nepomohlo) nebo přeinstalovat PS, ale v tom případě pravděpodobně budeš muset vytvořit projekt znovu protože pokud ho tvoříš ve verzi 9.4.2. a renderuješ ve 9.3.5. tak ti to na 90% hodí po chvíli chybu. Záleží hodně co všechno jsi do toho prijektu nacpal za efekty apod.
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

Moja osobna skusenost bola, ze som projekt, ktory padal a a mrzol zahodil. Potom som si znova nagraboval vdeo nanovo spravil taky isty projekt a bolo to v pohode.
Je to, ale o nervy ked mas nieco hotove a nefacha.
Podla mna nie je riesenie robit nieco na dvakrat.:X
Bucci

díky za radu.....tohle jsem chtěl dnes večer zkusit (takže jsem se v tom akorát utvrdil), doufám, že ten projekt nebudu muset dělat znova....byla to dost pakárna (dost dlouhý a dost střihů a dubbing + hudba)
ale efekty jsem používal spíš standartní.... zkusim to
Bucci

takže......odinstaloval jsem Studio 9.4.2 a nainstaloval 9.0.1 + patch 9.3.5, sice to vyrenderovalo i ten původní projekt, ale značně divně......takže dneska ho ještě předělám v týhle verzi a uvidíme.....
Ivca
Kontaktovat uživatele:

ahoj,
včera jsem si zakoupila kameru SONY formátu MiniDV,dostala jsem k tomu i
studio Pinnacle studio 9DV pro střihání videa. Mám notebook,který sice
vyhovuje všem požadavkům na Pentium,rychlost velikost atd.. ale balení
obsahuje i jakýsi hardware (Dazzle DV Clip board) který se má zabudovat do
počítače,ale ten do notebooku asi nedostanu,je veliký :-)). Moc tomu
nerozumím,mohl byste mi prosím poradit,zda se tento program dá používat i
bez instalace tohoto hardwaru,nebo zda-li existuje nějaký program přímo
pro notebooky? Předem velice děkuji za brzkou odpověď. IVolstatova@CSAS.cz
Joe-Joe
Kontaktovat uživatele:

IVCA:
Predpokladam, ze mas tuto kartu
Karta ma rozhranie IEEE1394, aby si tam mohla pripojit kameru, pokial tvoj notebook obsahuje taky konektor, tak si len naistaluj software a driver z CD, ktore si dostala ku kamere a malo by to chodit.
Drzim ti palce. Neboj sa opytat cokolvek.(tu)
Zamčeno
  • Informace