import DVD
Riešil niekto takýto problém ? Potrebujem importovať DVD, no systém mi hlási nedostatok miesta v cieľovej zložke. Pritom na HDD mám 50 GB volného miesta a DVD má 4 GB...
-
- Kontaktovat uživatele:
Máš na tom disku souborový systém NTFS?
Áno, mám dva externé disky, oba NTFS. Na jednom tč. 60 GB voľného miesta, na druhom 20, skúšal som ako cieľovú zložku oba, bez úspechu. Teraz ich defragmentujem, uvidím výsledok. Import som skúšal aj z pevného disku, aj z vypaľovaného - výsledok rovnaký, pritom hodinu predtým mi import išiel bez problému...
-
- Kontaktovat uživatele:
Podívej se do nastavení kam se ukládá obraz.
Je to v - NASTAVENÍ - VYTVOŘ DISK - dole uprostřed. Já osobně bych to nastavil přímo na ten větší disk. Nastavíš to v - 3.EXPORT VIDEA - DISK - a nahoře máš složku kterou nastavíš kam se to bude ukládat. Doufám že to bude OK.
Je to v - NASTAVENÍ - VYTVOŘ DISK - dole uprostřed. Já osobně bych to nastavil přímo na ten větší disk. Nastavíš to v - 3.EXPORT VIDEA - DISK - a nahoře máš složku kterou nastavíš kam se to bude ukládat. Doufám že to bude OK.
Takže - vyriešolo to vytiahnutie oboch cielových diskov - mám ich v šuflíkoch - zapnutie+vypnutie PC, zasunutie šuflíkov - OK...
Já zkoušel importovat z disku z DVD kamery....nejdřív mi to chtělo aktivovat klíče...žeby ten AC3 zvuk, který se platí?? Ale pak import proběhne, ale špatně, ne ve formátu 16:9 ale 4:3.... Poradíte někdo?? Dík
Já jsem zkoušela importovat dvd,ale mám to bez zvuku,mám přehodit nějaké nastavení v Pinacle nebo čím to může být? Díky
-
- Informace
-