Další zvuková stopa ve filmu
-
Steve.j
Zdravim, ví někdo o moznosti přidání další zvukové stopy do filmu? Jak je trřeba v amerických filmech na výběr čeština, angličtina a třeba němčina. Šlo by to nějak udělat, aby tam bylo více zvukových stop na jednoduché přepínaní? Díky moc za odpověď.
-
Mart
- Kontaktovat uživatele:
Jde to stejně jako s titulky. Demuxovat hotové DVD, vytvořit zvukovou stopu a zase udělat authoring. Takto to lze udělat pokud je dvd vytvořené studiem. Lepší authoringové programy mají určitě i možnost více stop.
Pokud bude čas, mrknu na to a napíšu nějaký článek.
Pokud bude čas, mrknu na to a napíšu nějaký článek.
-
Steve.j
Cau dik ze jsi to tu napsal ale muzes to napsat jeste jednou cesky? Nevim co to je demuxovat atd. Proste to tu napis tak, abych tomu porozumel. dik moc
-
Mart
- Kontaktovat uživatele:
Vytvoříš DVD (adresář VIDEO_TS), to pak demuxuješ - dvd se rozloží na samostatné soubory videa, audia a titulků. Vytvoří se další titulky, nebo zvukové stopy a zase se to složí dohromady (authoring).
Dost o tomhle se dalo dočíst na fórech tvfreaku.
Napíšu návod, posunul jsem si to nahoru v seznamu
Dost o tomhle se dalo dočíst na fórech tvfreaku.
Napíšu návod, posunul jsem si to nahoru v seznamu
-
Steve.j
Cau dik podival jsem se na tv freak a tam neco bylo ale ja jsem to myslel tak, ze bych tam i menu nechal jo? Tesim se na navod. Staci mi to do cervence:D.Ne cim driv tim lip.Jak ti to vyjde. Kdyztak mi napis na mail. Dik
-
amy
mohli byste mi poradit kde bych si mohla stahnout zvukove stopy k filmum??nikde nemužu najit:(:(-..dík:)
-
- Informace
-