import nazvov diskov DVD

Fórum k Pinnacle Studio verze 8 a 9
Joe-Joe

V novej verzii 9.4.2 je funkcia "importovat nazvy diskov DVD". Tato funkcia by mala dokazat import, editaciu aj export z nechranenych DVD.
Uvedenu funkciu som skusal, ale vzdy mi vypise
" V cielovej zlozke nie je dostatok miesta pre import vybranych titulov"
Mam tam cca 30GB volneho, tak neviem neviem.
Nikde som vsak nenasiel popis tejto funkcie.
Mate s tym niekto skusenosti.
Mart
Kontaktovat uživatele:

Hmm, tak nejsi sám. Zkoušel jsem 60min DVD, ale se stejným výsledkem jako ty. Vytvořil jsem si tedy zkušebně 5minutové DVD a to už naimportovat šlo (objeví se jako jeden dlouhý klip na časové ose).
Ale zajímalo by mě tedy kolik je potřeba místa na hodinové DVD.
Joe-Joe

Aky bol dlhy v casovej ten 5minutovy.
Ja som sa pokusal aj ripnute originali.
Bez valneho vysledku.
Mart
Kontaktovat uživatele:

Takže:
DVD má 358 MB, při importu si Studio vytvořilo v nastavené složce mpeg soubor o velikosti 357 MB.
V časové ose video zabírá přesně 6:28 (těch 5min byl jen odhad).

Nechápu tedy z jakého důvodu nejde importovat 4,3 GB s hodinou videa.
Goose

Informace od dealera:
Studio zatim neumi import disku vytvorenych Studiem. Pracuje se pry na tom. Chyba se projevi tak, ze to napise "Nedostatek mista na..."
Mart
Kontaktovat uživatele:

Takže ještě doplnění.
Vše co jsem zatím zkoušel bylo vytvořené Studiem (šlo mi importovat pouze to krátké DVD).
Teď jsem ještě zkusil importovat DVD která (předpokládám) nebyla vytvořena ve Studiu a buď se objevila hláška že není dostatek místa (a to jsem uvolnil 60GB), nebo se otevřel Pixie Tool s tím, že si mám koupit "Premium Content".
Goose

Prý se to hlášení napíše u disků ze Studia nebo u chráněných disků. A když je tam použitej zvuk 5.1, tak to chce dokoupení 5.1 kodeku...
Joe-Joe

Takze, ak to zhrniem tak je to nepouzitelna funkcia. :((
Ak to nedovoluje stiahnut disky vytvorene Studiom, lebo to nevie tak to tam nemali davat!!!
Pinnacle rullez :)))))
Raz sa vsak dockame, ze to bude fungovat ved Pinnacle kupil AVID.
Big Cutter

No nevim, ale proc nepouzitelna. Lepsi neco nez nic. Nebo ony existujou jen DVD disky ze Studia? Pokud ma Goose pravdu (ja to zatim nezkousel vubec, nemam potrebu) a pracuje se na tom, tak nevidim problem. Jak tak ctu tvoje prispevky tak si porad jen stezujes. Kdyz mas takovyhle problemy, tak ze nestrihas v necem jinym. Ja problemy nemam, tak Studio pouzivam. Az budou, vykaslu se na nej. Ale treba je to nejaka tvoje zaliba si porad jen stezovat, to ja samozrejme nevim....
The.Devil

Určitě to není první ani poslední chybička, která se ve Studiu vyskytla či vyskytne. Ale důležitější je, že zatím chybu o které Pinnacle věděl, tak také opravil. Takže bych to neviděl tak černě. Navíc se musím připojit k BigCutterovi a k ostatním na jiných fórech (jako je např. TVFreak), že Joe-Joe nemá moc pozitivní názory a když se mu něco nedaří, tak automaticky software odsuzuje ne-li podává nepravdivé komentáře (Joe-Joe neber to jako osobní útok proti tvé osobě). Je třeba si uvědomit, že dnes už je Studio za cca 2000 Kč (pokud ho máte legálně) a navíc v době prodávání tam tato funkce vůbec nebyla.
Zamčeno
  • Informace