Hollywood FX
Ahoj,máte-li nekdo zkusenosti at jiz pozitivni,ci negativni s HFX,rad si je prectu,mam totiz HFX studio,ale nejsem schopen efekty pouzit PS....muzu si s tim hrat jak chci,ale mimo PS
Používám studio 10.5 pouze vyjímečně pro FX přechody.Existuje pomoc.Je to takové dost složité,ale vyzkoušej u mne OK. Otevři ve studiu editaci Hollywood FX uprav si přechod dle svých představ ulož pod jakýmkoli jménem,ale aby jsi věděl kam.Pak zavři Hollywood ulož
projekt zavři pinnacle.Spusť soubor z odkazu.Opět otevři studio a teď najdeš svůj nový přechod tam kam jsi ho uložil (samozřejmě ,že do některého odresáře přechodů).
http://czshare.com/download_file.php?id ... re_HFX.bat
projekt zavři pinnacle.Spusť soubor z odkazu.Opět otevři studio a teď najdeš svůj nový přechod tam kam jsi ho uložil (samozřejmě ,že do některého odresáře přechodů).
http://czshare.com/download_file.php?id ... re_HFX.bat
Diky za radu,od doby meho prispevku jsem uz zjistil,jak to s HFX je,vzhledem k tomu,ze PS10.7. ma efektu kvanta a vytvareni noveho efektu neni zrovna jednoducha vec (pokud chces mit prechod opravdu precizni) upustil jsem od toho,alespon prozatim
Mám opačný problém (lépe řečeno, zatím jsem neměl čas se tím zabývat). Jde o to, jak ze Studia DEFINITIVNĚ vyhodit ty infantilní, až trapné přechody, které jsou v seriózní práci nepoužitelné. Jsou jich tam coby smetí "kila" a k těm cca 5 přechodům co já používám se vždy musím opakovaně brodit a nadávat přitom těm nazdárkům v Pinnacle co pořád vymýšlejí nové a nové "perly".
Uvítal bych JEDNU, mnou vytvořenou složku, kam si dát řekněne 5 přechodů a ostatní pak vyhodít na věčné časy a nikdy jinak (tak jak mám vlastní archiv zvuků, hudby, fontů, backgroundů, titulků, atd...). Poraďte, pokud jste to už řešili...
Uvítal bych JEDNU, mnou vytvořenou složku, kam si dát řekněne 5 přechodů a ostatní pak vyhodít na věčné časy a nikdy jinak (tak jak mám vlastní archiv zvuků, hudby, fontů, backgroundů, titulků, atd...). Poraďte, pokud jste to už řešili...
lubud....nevim,ktere prechody myslis,ale obavam se,ze pokud nepatris mezi ty kteri jsou schopni hrabat se ve strivkach SW tak standartni prechody asi nevykuchas a ty BONUSOvy asi bych zkusil mozna odinstalovat BONUS DVD ... ale nezkousel sem to ... asi dobra rada co?
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus ty co nechces z disku vymazat. Je to jednoduche, ale mozna to bude fungovat (melo by na 99%).
Dej hledat *.hfx, tak je najdes.
Myslim ale ze je to v ...\Program Files\Pinnacle\Hollywood Fx For Studio\6.0\Effects\
Dej hledat *.hfx, tak je najdes.
Myslim ale ze je to v ...\Program Files\Pinnacle\Hollywood Fx For Studio\6.0\Effects\
Martas:
Můj problém je, že jsem si zvyknul používat jen pár standardních přechodů – stmívačku, prolínačku a pár stíraček, no a potom opravdu jen několik z Hollywood FX např. „expand fade“ – ten je perfektní na titulky. Takže odinstalovat ty ptákovinky jako celek problém neřeší – smažu i to, co je použitelné. Možná to nějak jednoduše jde, ale já fakt nevím jak? Na nějaké „výzkumy“ totiž nemám náladu, jsem rád že mi ten krám šlape – proto ten dotaz.
Mart:
Před časem jsem zkoušel i to, co radíš, ale ono to nefunguje. Nežádoucí efekty ve složce na disku sice zmiznou, ale ty malůvky v tom albumu (vlevo nahoře) se jen posunou a jejich názvy pak nesedí. Každá ta „dlaždička“ jakoby měla natvrdo přilepenou posici v albumu. Tuším v PS8 (nebo PS7?) ještě šlo vytvořit vlastní složku s vybranými přechody, tady jak se zdá už ne… Díky za snahu!
Můj problém je, že jsem si zvyknul používat jen pár standardních přechodů – stmívačku, prolínačku a pár stíraček, no a potom opravdu jen několik z Hollywood FX např. „expand fade“ – ten je perfektní na titulky. Takže odinstalovat ty ptákovinky jako celek problém neřeší – smažu i to, co je použitelné. Možná to nějak jednoduše jde, ale já fakt nevím jak? Na nějaké „výzkumy“ totiž nemám náladu, jsem rád že mi ten krám šlape – proto ten dotaz.
Mart:
Před časem jsem zkoušel i to, co radíš, ale ono to nefunguje. Nežádoucí efekty ve složce na disku sice zmiznou, ale ty malůvky v tom albumu (vlevo nahoře) se jen posunou a jejich názvy pak nesedí. Každá ta „dlaždička“ jakoby měla natvrdo přilepenou posici v albumu. Tuším v PS8 (nebo PS7?) ještě šlo vytvořit vlastní složku s vybranými přechody, tady jak se zdá už ne… Díky za snahu!
-
- Kontaktovat uživatele:
Seznam prolínaček jsem ještě objevil v souboru
...\Program Files\Pinnacle\Hollywood Fx For Studio\6.0\Album\albumorg.org
asi podle něj organizuje to album. Mělo by stačit odtud je vymazat, ale nevím v čem to editovat.
...\Program Files\Pinnacle\Hollywood Fx For Studio\6.0\Album\albumorg.org
asi podle něj organizuje to album. Mělo by stačit odtud je vymazat, ale nevím v čem to editovat.
Po delsi dobe jsem se odhodlal vyzkouset HFX .... pekna hracka a neni az tak slozita,jak se mi to jevilo,jen nevim jak naimportovat obrazek...nemate nekdo zkusenosti s importem obrazku do HFX?Nasel jsem pouze videa,ale ze by to podporovalo jpg,bmp a podobne jsem nenasel.
Diky M.
Diky M.
nainstaloval som Pinnacle Studio 12 Ultimate a po nom Hollywood FX 5.2. Efekty z Hollywoodu sa v Pinnaclke Studiu vsak neobjavili. Kde je chyba?
-
- Informace
-