ahoj,
mám problém s vypáleným filmem. V některém DVD přehrávači je OBRAZ TRHANÝ, v některém to je v pohodě,v PC je obraz taky v pořádku.Mám PS verzi 10.6 a vypalovala jsem DVD přímo v pinnacle studiu. Nahrávka byla pořízena analogovou kamerou.Moc tomu nerozumím a tak prosím o radu.Dík
export videa
-
- Kontaktovat uživatele:
Jaky bitrate se ti ukazuje pri spustenem filmu treba v PowerDVD v pc?? Pokud jsi to prehnala a jedes nad 7500 kbits/s tak to nemusi nektere prehravace utahnout takovy datovy tok. Prumerny bitrate co vim je u filmu kolem 5000 kbits/s ale nedavam ruku do ohne. Cim tedy das vetsi bitrate, tim vetsi zates pri cteni DVDcka ma kazdy stolni prehravac. V pocitaci to tak nevadi moc.
pajussa napsal(a):
-------------------------------------------------------
> ahoj,
> mám problém s vypáleným filmem. V některém
> DVD přehrávači je OBRAZ TRHANÝ, v některém
> to je v pohodě,v PC je obraz taky v
> pořádku.Mám PS verzi 10.6 a vypalovala jsem DVD
> přímo v pinnacle studiu. Nahrávka byla
> pořízena analogovou kamerou.Moc tomu nerozumím
> a tak prosím o radu.Dík
Jak a jakým kodekem jsi to analog. video do PC nagrabovala ?
-------------------------------------------------------
> ahoj,
> mám problém s vypáleným filmem. V některém
> DVD přehrávači je OBRAZ TRHANÝ, v některém
> to je v pohodě,v PC je obraz taky v
> pořádku.Mám PS verzi 10.6 a vypalovala jsem DVD
> přímo v pinnacle studiu. Nahrávka byla
> pořízena analogovou kamerou.Moc tomu nerozumím
> a tak prosím o radu.Dík
Jak a jakým kodekem jsi to analog. video do PC nagrabovala ?
-
- Kontaktovat uživatele:
Mal som podobny pripad. Po dvoch dnoch badania som to vyriesil.
Pouzivat max. datovy tok 7000.
Pouzivat max. datovy tok 7000.
Všem moc děkuji za odpovědi, koukala jsem, že jsem to vypalovala v nejvyšší kvalitě a tam je nastaveno 7500 kbits/s, tak zkusím dát méně.
Ahoj,pri vypalovani videa (resp.pri EXPORTU VIDEA) se mi zobrazi hlaska "CHYBA PRI RENDEROVANI"..... pojekt je asi 50 minut dlouhy,coz nani moc,ale je tam pomerne dost PIP a dalsich efektu,ma pls nekdo takovou zkusenost,jsem z toho pomerne dost zoufalej a nevim si s tim rady,zkousim to teda v rezimu vytvoreni obrazu na disk a pak vypalit
-
- Kontaktovat uživatele:
Zkus to nejdřív vyexportovat do avi DV kodekem a potom z tohoto udělej dvd.
Ahoj,dekuju,a myslis,ze tam zustanou prostorovy audio efekty,jako napr. projizdejici auto v zadnich repro a treba mluveny slovo v pravych?....o to mi tam prave v nekterych scenach jde...
-
- Kontaktovat uživatele:
No tak v tom případě musíš renderovat dvd tak jak jsi to dělal.
Zkus tedy zjistit v jakém okamžiku (v jakém místě) to hodí tu chybu a vyexportovat (a znovu vložit) jen tento problémový kousek (s tím že ten kousek bude jen stereo).
Zkus tedy zjistit v jakém okamžiku (v jakém místě) to hodí tu chybu a vyexportovat (a znovu vložit) jen tento problémový kousek (s tím že ten kousek bude jen stereo).
Chyba byla odhalena...byl tam obrazek v TIFu a on to pak pri exportu neprecetl,jan co sem ho tam pak vlozil v JPEGu uz to schroustal.....pritom by TIF soubory mel podporovat .... jenze nastal prblm jine,ze kdyz sem si tu vybranou pasaz chtel vyzkouset v jinym a mnohem kratsim projektu,otevrel sem si klasicky NOVY PROJEKT (jak se to bezne da delat u normalnich aplikaci) a na otazku "CHCETE ULOZIT STAVAJICI PROJEKT?" sem odpovedel NE (proc taky ukladat neco ve stavu,ve kterem nechci....necht je ulozena posledni verze......chyba lavky.....celej projekt zmizel a zustala mi po nem jen prazdna ikona,ktera po rozkliknuti hodila jen chybovou hlasku a konec celych 50 minut fuc .... jeste ze sem dal na tvoje doporuceni a zkusil to pres to AVIcko,to se nastesti ulozilo az po tu kririckou chybu,30 minut projektu nastesti bylo zachraneno .... zbytek musim dodelat znovu.
-
- Informace
-